Bag om kvinder til alle tider

Section group

KOM MED BAG OM - sammen med vores faginspektører!

Bag om kvinder til alle tider

En tidsrejse med tre nedslagspunkter:

* Kvindeforskning i arkæologien med udgangspunkt i moseliget Haraldskærkvinden, som man troede var vikingedronningen Gunhild.

* Spinderitøserne, der bidrog til ændret familieliv, kønsroller og kvinders større selvstændighed med industrialiseringen.

* Troldkvinders vilkår i renæssancen, der i en religiøst og videnskabeligt turbulent tid bød på et anderledes kvindesyn.

Tre faginspektører folder deres viden om tidens kvinder ud i udstillingerne på Kulturmuseet Spinderihallerne: Charlotta Lindblom, Lisbeth Aagaard Lykke og Jannie Uhre Ejstrud.

Deltagerne deles i tre hold og får fortællingerne på skift.

Arr. Kulturmuseet Spinderihallerne.

Varighed: 1½ time

Pris:
I åbningstiden
På hverdage: 2250 kr.
I weekender: 3600 kr.

Uden for åbningstiden
På hverdage: 5400 kr.
I weekender: 6750 kr.

Max. 100 personer

Klik her for at forespørge på dette arrangement

Kulturmuseet Spinderihallerne
Spinderigade 11

Kulturmuseet Spinderihallerne

Kulturmuseet Spinderihallerne er et museum, hvor ingen siger ”fingrene væk” – tværtimod gælder ”fingrene frem”, for man må gerne røre ved tingene.

Museet er sammensat af forskellige udstillinger, der beskriver forskellige dele af Vejles historie.

Læs mere om Kulturmuseet Spinderihallerne, udstillingerne og praktisk information her.

Spinderigade 11
7100 Vejle

Tirsdag - søndag kl. 10-17.
Enkelte lukkedage omkring jul/nytår.