Bag om Så' der samling

Section group

Tag med inspektøren bag den nye særudstilling.

Kom med en af inspektørerne bag særudstillingen Så’ der samling, hvor inspektøren har fundet over 100 værker frem fra kunstmuseets samling. Få fortællingen om Vejle Kunstmuseums samling og en snak med inspektøren om værkerne i udstillingen og idéen bag.

På opdagelsesrejsen gennem særudstillingen hyldes de lokale helte, der kigges ind i privaten og I bliver inviteret på udflugt i den mere eller mindre vilde natur. Der er værker, som handler om alt fra vores abstrakte hverdag til menneskets trang til at kortlægge og forstå verden omkring os.

Sted:

Varighed:
1 time

Pris:
I åbningstiden
På hverdage: 600 kr.
I weekender: 900 kr.

Uden for åbningstiden
På hverdage: 1300 kr.
I weekender: 1600 kr.

Max. 30 personer

Specialarrangementer efter aftale

Klik her for at forespørge på dette arrangement

Flegborg 16-18

Vejle Kunstmuseum

Kunst skaber dialog mellem mennesker og inde i mennesker. Kunstmuseet kan, med sin unikke samling der taler til både unge og ældre, nye og erfarne kunstinteresserede, spille en rolle i samfundsdebatten og i de besøgendes identitetsskabelse.

Museet er førende indenfor grafik og værker på papir, med en unik samling på omkring 20.000 værker af slagsen. Det er den næststørste samling af grafiske værker i Danmark, og den unikke position skinner igennem på hele museet.

Læs mere om Vejle Kunstmuseum, udstillingerne og praktisk information her.

Flegborg 16-18
7100 Vejle