Åbent væveværksted på Randbøldalmuseet

randbøldal vævelaug randbøldalmuseet
Hver onsdag i sommermånederne og alle hverdage i uge 28 kan du møde væverne i værkstedet på Randbøldalmuseet

Kig indenfor i det levende værksted og bliv inspireret. Du har også mulighed for at prøve kræfter med væveriet selv.

Randbøldal har en lang historie som både papir- og tekstilfabrik. Brug sommeren til at sætte et af de gamle håndværk i spil ved at opleve udstillingen i den smukt beliggende fabrik.

Randbøldal Vævelaug byder velkommen i værkstedet kl. 10-16 hver onsdag i juni, juli og august, samt alle hverdage i uge 28, 9.-13. juli kl. 10-16.

I det helt nyrenoverede udendørs vandeksperimentarium på Randbøldalmuseet kan man få føling med det, der er grundlaget for hele indistrieventyret i Randbøldal – vandkraften.

Her kan børn og voksne prøve at vinde over vandets tyngde og hæve det med enkel og historisk teknik som Arkimedes’s skrue, brøndvinde, vippebrønd, trædemølle og et helt slusesystem.

Indenfor på museets 1.sal kan du også høre historierne om hvordan det var at være barn i Randbøldal, dengang dine bedsteforældre og oldeforældre var børn.

Tag madkurven med og oplev naturen, historien og håndværket i Randbøldal.

06.06.2018 - 29.08.2018

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl