Aktive dage i jernalderen

Tre dages jernalderaktiviteter for 9-14-årige, i slutningen af sommerferien!

Alle pladser er optaget. Husk vi holder Sommerdag i jernalderen søndag d. 12. aug

Kom og vær med til tre dage fyldt med fortælling, fællesskab, leg og aktiviteter i Jernaldermiljøet i Vingsted.

Geder, får og kvæg skal fodres, koen og gederne skal malkes, og markerne er måske klar til høst.

Inde på en af jernaldergårdene skal der gruttes korn til brød eller grød, vi samler spiselige planter i naturen og tilbereder hver dag et måltid, som vi slutter dagen af med at spise sammen. Undervejs får du også mulighed for at prøve kræfter med nogle af jernalderfolkets håndværk.

Torsdag slutter af med ”jernalderkaffe” til forældrene, når du bliver hentet.

Alle dage 9-16 (ingen overnatning).

07.08.2018 - 09.08.2018

300 kr for alle tre dage

Jernaldermiljøet i Vingsted
Skyttevej 12
Bredsten (Følg skiltene fra landevejen)

Jernaldermiljøet i Vingsted

Jernaldermiljøet i Vingsted er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Jernaldermiljøet består af en række huse og andre anlæg fra forskellige jernalderlandsbyer i Jylland og ligger smukt mellem græsmarker, opdyrkede agre, sø og skov.

Læs mere om Jernaldermiljøet i Vingsted og Vingsted Historiske Værksted her.

Skyttevej 12
7182 Bredsten
Følg skiltene fra landevejen gennem Vingsted

Området er altid åbent for vandreture, og der er gratis adgang. Selve husene i jernalderlandsbyen er kun åbne, når der er aktiviteter.