Før jul i Randbøldal

Før jul i randbøldal, jul, julemarked, randbøldalmuseet, vejlemuseerne
Kom i den skønneste julestemning i smukke Randbøldal, når der er åbent i juleværkstedet den sidste weekend i november.

Duften af klejner er ikke til at tage fejl af. Julen er lige om hjørnet. I det røde palæ bliver der tryllet med naturens materialer til juledekorationer og adventskranse. Kom og lav din egen.
Måske dukker der også en juletroldnisse frem.

I væv og papirværkstederne kan du væve et bånd, flette stjerner, hjerter og fugle i papirklip, eller du kan lave en musetrappe.
Og så kan du naturligvis skrive en hilsen til julemanden i Grønland på det håndstøbte papir.

Der er gratis adgang, men man betaler for materialer både inde og ude, hvor der kan købes klejner, kaffe og kakao.

Se også den lille udstilling af juletræstæpper gennem tiderne.

Der er åbent begge dage kl. 10-16.

Arrangør: Væve- og papirlauget Randbøldal

25.11.2017 - 26.11.2017

Der er gratis adgang, men man betaler for materialer

Randbøldalmuseet
Dalekildevej 1
Randbøl

Randbøldalmuseet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæde. Og i de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

Læs mere om Randbøldalmuseet her.

Dalekildevej 1
7183 Randbøl