Vandretur ved Stenhøj Strand

Tag med på en rejse tilbage i tiden og bliv klogere på naturen omkring Vejle Fjord.

Jan Tidemand, bestyrelsesmedlem i Danmarks Naturfredningsforening, Hedensted, vil på en søndagsgåtur ved Stenhøj strand i Staksrode Skov vise naturens perler frem og fortælle om brudstykker af landskabets historie de sidste 30 millioner år med fokus på tiden efter sidste istid.

Geologien og det lokale kystklima ved fjorden giver mulighed for særlige plantearter, nøjagtig som på de modsatte kystpartier på sydsiden.

På turen bliver der lejlighed til at se nærmere på strandens mange sten og kystskovens planteliv.

BEMÆRK:

Turen varer max. to timer og foregår i meget kuperet terræn.

Mødested:
P-pladsen for enden af Staksrodevej (kør efter Staksrodevej 45, 7150 Barrit).

Turen er arrangeret af DN Hedensted, der i særudstillingen Partners på Vejle Kunstmuseum har arbejdet sammen med kunstner Regitze Engelsborg Karlsen.

Læs mere om udstillingen og alle de syv spændende kunstværker skabt i partnerskab mellem syv kunstnere og syv foreninger på vejlemuseerne.dk/partners.

16.06.2019 - 16.06.2019

Gratis, tilmelding nødvendig