AD! hvad er det jeg har siddet i?

19. mar - 26. apr

AD! hvad er det jeg har siddet i?

Exhibition Group

Ad hvad er det jeg har siddet i? Udstilling af Ulla Hvejsel og Pulsk Ravn i Maskinrummet på Vejle Kunstmuseum
Kunstnerisk og humoristisk natur- og kulturformidling til børn og voksne.

Ta’ dit barn i hånden og kom ind og se Ulla Hvejsels og Pulsk Ravns sjove og lærerige udstilling ”AD! hvad er det jeg har siddet i?” i Maskinrummet på Vejle Kunstmuseum.

Den ene af kunstnerne har sat bagdelen i forskellige ting i naturen, som har sat et aftryk på hendes hvide bukser. Aftrykkene er blevet til et bogværk, som sammen med bukserne også kan opleves i udstillingen.

Bogen opfordrer den besøgende til at gætte, hvad Ulla Hvejsel har siddet i. Nogle gange vil man tydeligt kunne se aftrykket, og andre gange er det mere utydeligt. En bregne, eller en vintergæk laver helt tydelige aftegninger, alt imens en østers, eller en mælkebøtte er lidt sværere at se. Når man har gættet på, hvad det er Ulla har siddet i, så kan man læse en uddybende historie om dette naturfænomen.

Formålet med udstillingen er at begejstre børn og unge med viden om både kunst, kultur og historie og samtidig opfordre dem til at komme udenfor og tage ny viden ind gennem den måde naturen sætter aftryk på bagdelen, når man kommer til at sætte sig i den.

Hvem ved, måske bliver I inspirerede til selv at sætte jer derude, og mærke Vejles bakkede landskab på egen krop?

I forbindelse med udstillingen bliver folkeskolens mellemtrin inviteret til en workshop udviklet af kunstnerne.

Udstillingen er støttet af Statens Kunstfond og Billedkunstrådet i Vejle.

Vejle Kunstmuseum
Flegborg 16-18

Maskinrummet

Maskinrummet er Vejle Kunstmuseums lille særudstillinglokale, hvor der er plads til spontane udstillinger, inddragende projekter med kunstnere, kig bag kunstens processer og meget andet.

Vejle Kunstmuseum

Kunst skaber dialog mellem mennesker og inde i mennesker. Kunstmuseet kan, med sin unikke samling der taler til både unge og ældre, nye og erfarne kunstinteresserede, spille en rolle i samfundsdebatten og i de besøgendes identitetsskabelse.

Museet er førende indenfor grafik og værker på papir, med en unik samling på omkring 20.000 værker af slagsen. Det er den næststørste samling af grafiske værker i Danmark, og den unikke position skinner igennem på hele museet.

Læs mere om Vejle Kunstmuseum, udstillingerne og praktisk information her.

Flegborg 16-18
7100 Vejle