Jernalderophold - Skoleåret 2018-2019 - ALT OPTAGET

Story Group

Det er nu ikke længere muligt at tilmelde grupper og skoleklasser til undervisningsophold i Jernaldermiljøet for skoleåret 2018-2019

Senere på året åbner vi for tilmelding til skoleåret 2019-2020

Der er desværre ikke plads til flere ophold i efteråret 2018 (august, september, oktober) og foråret 2019 (marts, april, maj, juni).

Ophold i jernaldermiljøet koster pr elev: 70 kr pr dag uden overnatning og 80 kr pr dag  med overnatning plus udgifter til mad.

Proceduren ved tilmelding, udvælgelse og gennemførelse af ophold ser ellers således ud:

Tilmeldingsblanketten udfyldes med ønsker og sendes til VejleMuseerne. Tilmeldingsfristen var 25.04. 2018

Efter tilmeldingsfristens udløb vurderer værkstedets medarbejdere alle indkomne ønsker med henblik på at tilgodese så mange skoler som muligt.
Muligheden for at gennemføre ophold er størst, hvis man sætter kryds ved eller prioriterer flere perioder. Af hensyn til fordelingen er det vigtigt, at alle rubrikker på tilmeldingsblanketten er udfyldt.

Der bliver givet besked til skolerne i uge 18 eller 19 i form af en bindende tilmelding, som viser hvilken periode man har fået tildelt. Hvis man accepterer den periode, man har fået tildelt, returneres den bindende tilmelding.

Den bindende tilmelding skal være VejleMuseerne i hænde senest den 25. maj 2018, ellers kan man risikere, at ens periode bliver givet til en anden skolegruppe.

Hvert enkelt ophold bliver detailplanlagt ved planlægningsmøder på Vingsted Mølle.

Klik her og rul ned for mere information om undervisningstilbud i Jernaldermiljøet

Jernaldermiljøet i Vingsted
Skyttevej 12
Bredsten (Følg skiltene fra landevejen)