vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

På denne workshop tager vi på en dybere rejse med åndedrættet midt i kunstudstillingen RØD.

Vi skal have en oplevelse med Esben Seir, der på sin helt egen unikke og fascinerende måde tager os igennem en del af hans univers med åndedrættet.

I en terapeutisk åndedrætssession arbejder vi med den emotionelle krop og det ubevidste sind. Vi frigiver traumer, åbner op for det inderste jeg, mærker gamle sår hele og med tiden slipper kroppen og åbner op igen.

Vi dykker ned i det ubevidste sind og her kan du komme på mange rejser. Man ved aldrig hvor det fører dig hen. Det kan være fint at sætte en intention, men vær åben. Du kan også bare dukke op og mærke hvad der sker.

Det er smukt, vildt, voldsomt, mildt, fortryllende, mærkeligt og magisk.

Kom med åbent hjerte, uden forventninger og lad det ske, der sker. Alt er som det skal være. Men du skal være modig og dermed sårbar. Du skal være kærlig og dermed ærlig. Du skal på din egen rejse, sammen med mig. Jeg er dit anker, stol på det, dig selv og slip kontrollen. Lad åndedrættet åbne dig.

Vi åbner kroppen med lidt let bevægelse og forbereder sindet med en guidet meditation.

Vi slutter af med tale sammen om oplevelsen med åndedrættet i en lille lukket cirkel.

Åndedrættet spiller en stor rolle i udstilling RØD, hvor den unge kunstner Mik Stampe Fogh har bidraget med værket ’Breath of Fire’ og nærkontakt til krop og følelser er i spil.

Der afholdes to åndedrætsworkshops med Esben Seir. En begynderworkshop torsdag d. 14/9 2023 (gratis) og en udvidet workshop lørdag d. 16/9 2023 (pris: 100 kr.)

Info til deltagere:

Husk behageligt tøj, ingen bælter og så få smykker som muligt. Tag et liggeunderlag eller en yogamåtte med til at ligge på. Du skal helst ikke spise 1-2 timer før workshopstart.

Vejle Kunstmuseum sørger for vand og en sund forfriskning efter workshoppen.

Alle kan deltage, men man skal være generelt sund og rask og ikke have akutte hjerteproblemer eller bruge kraftig medicin.

Max 15 deltagere. Pris 100 kr pr deltager. Tilmelding nødvendig.

Om Esben Seir:

Esben har det meste af livet arbejdet med kroppen, sindet og åndedrættet gennem klatring, fridykning, bevægelse og yoga, men meget bevidst og dagligt de sidste 20 år.

Esben har arbejdet med Det Danske frømandskorps som konsulent i +12 år, coachet atleter og været mentor for erhvervsfolk, mennesker med angst, depression, ptsd, frygt, smerter og meget mere.

Læs mere om Esben på MoveToGrow.dk og NoGravity.dk

Flere RØDE events

Åndedrætsworkshoppen er en del af eventprogrammet til særudstillingen RØD på Vejle Kunstmuseum.

RØDE events

Alle arrangementer

RØD

14.02.23 - 17.12.23

Besøg udstillingen

Tak

Eventprogrammet til særudstillingen RØD er støttet af Spar Nord Fonden og Region Syddanmarks Kulturmidler.

Logoer: Spar Nord Fonden og Region Syddanmark

Vejle Kunst­museum

Brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum