vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Når Tour de France indtager Vejle er MAGT OG GULD fyldt med ekstra aktiviteter for børn og voksne - både inde og ude!

Lige ved siden af Fanzonen i Mariaparken ligger Vejle kunstmuseum, hvor den store særudstilling MAGT OG GULD lige nu vises!

Lørdag og søndag d. 2-3 juli 2022 hvor Tour de France indtager Vejle er udstillingen fyldt med ekstra aktiviteter for børn og voksne - både inde og ude.

Der er altid GRATIS ADGANG til museet. Aktiviteterne slutter kl. 16.00, museet lukker først kl. 17.00.

Vikingetøj og vikingefletninger

På græsplanen udenfor Kunstmuseet kan du besøge vikingeteltet, hvor børn og barnlige sjæle kan iføre sig vikingetøj og føle sig som en ægte viking for en stund.

Mod et lille beløb haksølv kan man få lavet vikingefletninger før man går ind i udstillingen og oplever de handelsrejsende og vikingekongen Harald Blåtand.

Bemærk: Om søndagen rykker vikingetøjet ind i museets foyer, og der laves ikke fletninger.

Mød guldsmed Niels Vase

Hvis du vil vide mere om hvordan man har lavet guldsmykkerne fra Vindelev-skatten og de fornemme genstande fra vikingetiden – har du nu muligheden for at se en guldsmeden Niels Vase arbejde. Der er mulighed for at stille ham alle de spørgsmål man kan have.

Niels arbejder i udstillingen begge dage.

Magt og guld - Vikinger i øst

07.04.22 - 18.12.22

Besøg Magt og guld

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle kunstmuseum