vm-loop
læs højtvm-speaker

Mangler du nogen at nørkle med?

Har du længe gerne villet i gang med at sy din historiske dragt. Måske mangler du hjælp til det sidste - eller det første?

Hver anden onsdag kl 18 – 21, åbner Vingsted jernalder op for alle der har interesse i at nørkle med grej i alle historiske tidsaldre, f.eks. dragtsyning, brikvævning, nålebinding, fortidssko eller personligt grej.

Datoer i efteråret 6/9, 20/9, 4/10, 1/11, 15/11, 29/11, 13/12. 

Mulighederne og tidsaldrene er mange, det er gratis at være med, for du medbringer selv dit materiale.

Har du ikke gang i noget nørkleri eller er entusiastisk nybegynder, kan du hjælpe os med at lave grej til jernalderen, mens du øver dig.

Vi mødes i vores moderne værksted på Vingstedvej 58. Der er kaffe og te på kanden.

Du må meget gerne tilmelde dig via mail eller på Facebook arrangementssiden, så vi ved hvor mange der skal laves kaffe og te til.

Vi glæder os til at hygge og nørkle.

Frivillig i Vingsted

Som frivillig bidrager du til udvikling af aktiviteterne på Vingsted Historiske Værksted og Vingsted jernalder og får mulighed for at udleve dine interesser for historiske håndværk og livet i jernalderen.

Læs mere om vores frivillig-grupper

Vingsted jern­alder

Vingsted jernalder er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Her kan du deltage i aktiviteter, der tager udgangspunkt i, hvordan livet var for jernaldermenneskene.

Besøg Vingsted jernalder