vm-loop
læs højtvm-speaker

Et 100 år gammelt mysterium skal løses

En gådefuld dagbog er blevet fundet. Bogen gemmer på en stor hemmelighed, men en side er blevet revet ud.

Den har tilhørt en ung, kvindelige fabriksarbejder fra Vejle, som har båret på en hemmelighed der kunne ændre hendes liv. En hemmelighed der først måtte afsløres efter hendes død.

Dagbogen har været gemt i mere end 100 år, og den forsvundne side er nøglen til at løse mysteriet. Hvis I skal lykkes med det, skal I løse gåderne og finde den manglende side. Kun med den manglende side kan I løse mysteriet om den store hemmelighed.

Kan I efterkomme hendes sidste ønske?

Interaktiv gådejagt med sjove spilelementer

For at gennemføre denne Riddlehunt om Den mystiske dagbog kræver det, at I er gode til at samarbejde og bringe jeres forskellige evner i spil. Undervejs vil I både opleve Kulturmuseet på en ny og anderledes måde, men også Vejles historiske byrum. I kommer helt tæt på historien i jeres søgen efter svar på det gamle mysterium.

Om denne Riddlehunt

Denne Riddlehunt på Kulturmuseet i Vejle er pakket i en gammel arkivkasse fuld af gåder.

Når I åbner den, vil I finde en gådebog, hvori historien udfolder sig samt et kort, der vil guide jer på jeres vej. Arkivkassen indeholder ligeledes en række gådefulde spilelementer som alle indgår i Riddlehunten.

Desuden indeholder alle Riddlehunts refleksionskort med gode spørgsmål, I kan bruge til at samle op på oplevelsen eller give videre til en ven.

Riddlehunten gennemføres både indendørs og udendørs.

Vores Riddlehunts er lavet i samarbejde med RiddleHouse, der driver Escaperooms og laver denne type aktiviteter på mange museer i hele landet.

Riddle­hunt: Mosens mys­terier

En kvinde er blevet udsat for en grufuld handling. Det skete en kold efterårsdag for flere tusinde år siden.

Læs mere om den arkæologiske hunt

Kultur­museet i Vejle

Kulturmuseet fortæller danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går.

Besøg Kulturmuseet