vm-loop
læs højtvm-speaker

I tiden før og under Anden Verdenskrig skabte en gruppe unge danske kunstnere en helt ny kunstretning - abstrakt ekspressionisme - der gjorde oprør mod det etablerede og tog udgangspunkt i tidens usikkerhed og begrænsninger. Senere dannede de CoBrA, med Asger Jorn i spidsen.

Besøg udstillingen på egen hånd eller sammen med kunstmuseets guide. 

Vores gratis undervisningsmateriale er tiltænkt til udskolingen (7.-9. klasse), men kan også bruges til inspiration for andre klassetrin og/eller højere uddannelsesinstitutioner.

Det kan bruges i forbindelse med en rundvisning i udstillingen, eller ved besøg på egen hånd.

Udfyld formularen nederst på siden, hvis I ønsker en guide (pris: 390,-). I er også meget velkomne på egen hånd, ganske gratis. Send gerne en mail til museerne@vejle.dk på forhånd, så vi ved I kommer.

Undervisningsmaterialet består af både opgaver og tekster. Teksterne kan bruges af læreren som materiale til egen undervisning, eller de kan læses af eleverne som forberedelse inden besøget på museet. Der er inspiration til opgaver før, under og efter besøget.

Kunst for Kød

En af Danmarkshistoriens vigtigste kunstsamlere var slagtermester. Max Wørzner skabte en enestående samling, og blev nær ven med de unge kunstnere, der senere dannede CoBrA...

Læs mere om Kunst for kød

Tak for din forespørgsel

Din forespørgsel er sendt videre til en medarbejder på Vejle Kunstmuseum, der kontakter dig snarest muligt for at aftale detaljer.

Forespørgsel - skoleforløb Vejle Kunstmuseum

Vælg et forløb og prøv igen
Husk at tilmelding skal ske SENEST 14 dage i forvejen.
Vi vil gerne vide hvilken dato I gerne vil komme
Skoletilbud tilbydes som udgangspunkt mandag-fredag fra kl 9.30
Max 30 elever pr. gruppe - større grupper oplyses i kommentarfeltet herunder

Husk at skoler i Vejle Kommune kan søge om støtte til transporten - spørg din skoleleder hvordan!

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum