vm-loop
læs højtvm-speaker

Sådan installerer og bruger du vores app på din telefon

I appen finder du indtil videre:

I efteråret 2020 opdateres appen med indhold fra Vejle Kunstmuseum

Sådan gør du:

Hent appen: 

 1. Åbn Google Play Butik eller App Store på din smartphone. 

 2. Søg efter 'VejleMuseerne'.

 3. Installer appen og åbn den. 

 4. Sig 'ja' til brug af lokation (GPS og Bluetooth) for at se udstillingerne for det sted, du besøger og få den bedste oplevelse. 

Du kan også bruge appen uden at slå GPS og Bluetooth til, dog uden muligheden for automatisk at finde den udstilling du befinder dig i. I stedet skal du selv finde den i oversigten.
 

Brug appen: 

 1. Vælg den udstilling, du vil vide mere om. Hvis du trykker på det blå ikon med pilen (↗️), viser appen automatisk indhold for det sted du står.

 2. Under introteksten finder du de værker og genstande fra udstillingen, som har mere information tilknyttet. F.eks. mere tekst, en audioguide eller video. 

 3. Særligt om audioguiderne:  
  • Tryk først på 'afspil' for at starte guiden og tag telefonen op til øret, ligesom hvis du skulle tale i den, så starter fortællingen. 
  • Fortællingen pauses automatisk, hvis du tager telefonen væk fra øret, og fortsætter, når du tager den op til øret igen
  • Gruppe: Hvis I er en gruppe, der vil lytte sammen, så tryk på pilen nederst til venstre og derefter på gruppeikonet. Følg instruktionerne på skærmen.
   Appen beder om at bruge dit kamera for at kunne scanne en QR-kode på skærmen og 'parre' jeres telefoner.

 

Kultur­museet Spinderi­hallerne

Kulturmuseet Spinderihallerne fortæller danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går.

Læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

Læs mere