vm-loop
læs højtvm-speaker

Museerne er midler­tidigt lukkede

Vejle Kunstmuseum, Kulturmuseet Spinderihallerne og Randbøldalmuseet holder lukket indtil videre. Planlagte arrangementer, foreløbig til og med 2. påskedag 13/4, flyttes.

Vi opdaterer løbende på situationen.

Museerne er lukkede indtil videre

Alle vores indendørs museer - Vejle Kunstmuseum, Kulturmuseet Spinderihallerne og Randbøldalmuseet - er midlertidigt lukket.

De udendørs ubemandede besøgssteder - bl.a. Jernaldermiljøet i Vingsted, Landskabsskulpturen i Tørskind Grusgrav, Ravningbroen og Egtvedpigens Grav - kan stadig besøges, men vi opfordrer alle til at følge myndighedernes retningslinjer for at undgå smittespredning.

Alle Vejlemuseernes offentlige arrangementer - herunder guidede ture i Fjordenhus - flyttes eller aflyses.

Hvis du har købt billet til en guidet tur i Fjordenhus på en dato til og med 13/4, vil den automatisk blive refunderet. Prisen tilbageføres til det kort, der blev brugt ved købet.

Eftersom der er rigtig mange transaktioner, der skal annulleres på samme tid, skal du forvente, at det kan tage op til en uge, inden pengene går ind på din konto. Du skal selv købe billet til en ny dato, hvis du ønsker en guidet tur senere på året.

Vi beklager ulejligheden, men håber på jeres forståelse.

Følg med her på hjemmesiden og sociale medier, hvor vi løbende vil opdatere med spændende og sjove historier fra museerne og informere omkring, hvornår museerne åbner igen.

Kontakt os

Bemærk at alle Vejlemuseernes medarbejdere i øjeblikket arbejder hjemmefra. Du kan stadig kontakte os på telefon og mail, men der vil i sagens natur være nogle henvendelser, vi ikke kan reagere på, indtil situationen er normal igen.