vm-loop
læs højtvm-speaker

Velkom­men tilbage!

Vejle Kunstmuseum og Kulturmuseet Spinderihallerne er genåbnet. Randbøldalmuseet genåbner lørdag d. 6. juni.

Oven på en lang periode med lukkede museer og fokus på digitale fortællinger, glæder vi os til at byde jer indenfor på vores gode gammeldags fysiske museer! Naturligvis med god afstand og alle forholdsregler.

Status for genåbning af vores besøgssteder:

(opdateret 28/5-20)

Fjordenhus er åbent for besøg på egen hånd. Vi håber snart at kunne genoptage de guidede ture.

Husk at vise hensyn og holde afstand til andre gæster, når du besøger os.

Vi håber, du får en dejlig dag i dit #hjemmemuseum, og håber at se dig snart!

#flatten­the­curve

Når krisen kradser, blomstrer kunsten. Designer Junette Bay fra Vejle har igangsat et kunstprojekt, der på smuk og finurlig vis udstiller den omvæltede hverdag, vi alle sammen oplever lige nu. Værket, der indtil nu har levet på Instagram, udstilles snart på Vejle Kunstmuseum.

læs mere

Navige­ringer

Rembrandt møder fire danske samtidskunstnere, i en kunstnerisk samtale om at finde vej i en uoverskuelig verden, i Vejle Kunstmuseums nye store særudstilling. Gå på opdagelse i udstillingens digitale univers her.

læs mere

Mit liv under corona­-truslen

Vejlemuseerne og Vejle Stadsarkiv samler ind til fremtiden.

læs mere

Følg med her på hjemmesiden og sociale medier, hvor vi løbende opdaterer med spændende og sjove historier fra museerne!

Alle Vejlemuseernes offentlige arrangementer foreløbig til og med 8. juni - herunder guidede ture i Fjordenhus - flyttes eller aflyses. 

Vi ved endnu ikke, hvornår turene kan genoptages, men opdaterer løbende på hjemmesiden. 

Hvis du har købt billet til en guidet tur i Fjordenhus på en dato til og med 8/6, vil den automatisk blive refunderet. Prisen tilbageføres til det kort, der blev brugt ved købet.

Eftersom der er rigtig mange transaktioner, der skal annulleres på samme tid, skal du forvente, at det kan tage op til en uge, inden pengene går ind på din konto. Du skal selv købe billet til en ny dato, hvis du ønsker en guidet tur senere på året.

Vi beklager ulejligheden, men håber på jeres forståelse.

Kontakt os

En del af Vejlemuseernes medarbejdere arbejder stadig hjemmefra. Du er altid velkommen til at kontakte os, men der vil i sagens natur være nogle henvendelser, vi ikke kan reagere så hurtigt på som normalt.