vm-loop
læs højtvm-speaker

Januar og februar på Vejle­Museerne

Hvis du keder dig derhjemme, så tag på museum!

Vejle Kunstmuseum viser en mindeudstilling om Albert Bertelsen, som døde 10. december 2019.  I Jernaldermiljøet er der morgenfodring af dyrene søndag d. 9/2. På Kulturmuseet kan du i januar se en masse spændende fund fra Rådhustorvet i Vejle og 8. februar vender Uhrhøj-skatten tilbage  - nu med guld....

Husk også at sidste chance for at opleve Alkymistens Laboratorium er 21/1!

Arrangementer i januar og februar:

Uhrhøj-skatten

12.10.19 - 27.10.19 & 08.02.20 - 13.04.20

læs mere

Kultur­museet Spinderi­hallerne

Kulturmuseet Spinderihallerne fortæller danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går. Det er et museum, hvor ingen siger ”fingrene væk”. Her må du gerne røre og opleve med hele kroppen!

læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

læs mere

Jernalder­miljøet i Vingsted

Jernaldermiljøet i Vingsted er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Her kan man deltage i aktiviteter, der tager udgangspunkt i, hvordan livet var for jernaldermenneskene. Jernaldermiljøet består af en række huse og andre anlæg fra forskellige jernalderlandsbyer i Jylland og ligger smukt mellem græsmarker, opdyrkede agre, sø og skov.

læs mere

Randbøldal­museet

Randbøldalmuseet byder på spændende og udfordrende oplevelser for hele familien. Her kan børn og voksne lære om gamle dages produktion af papir og klæder.

læs mere