vm-loop
læs højtvm-speaker

November og decem­ber på VejleMuseerne

Hvis du keder dig derhjemme, så tag på museum!

Vejle Kunstmuseum har åbnet en ny sanselig kunstudstilling Alkymistens Laboratorium for børn og voksne. I jernaldermiljøet afholdes vintersolhvervsfest, og på Randbøldalmuseet er de kommet i julestemning.

Arrangementer i november og december:

Jeg Kan - Kan Du?

03.12.19 - 05.01.20

læs mere

Kultur­museet Spinderi­hallerne

Kulturmuseet Spinderihallerne er et museum, hvor ingen siger ”fingrene væk” – tværtimod gælder ”fingrene frem”, for her man må gerne røre ved tingene.

læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

læs mere

Jernalder­miljøet i Vingsted

Jernaldermiljøet i Vingsted er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Jernaldermiljøet består af en række huse og andre anlæg fra forskellige jernalderlandsbyer i Jylland og ligger smukt mellem græsmarker, opdyrkede agre, sø og skov.

læs mere

Randbøldal­museet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæder. I de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.

læs mere