vm-loop
læs højtvm-speaker

Ny hjemmeside

Åh nej! Ingenting ligner sig selv... Få hjælp til at finde det du leder efter.

Velkommen til vores nye hjemmeside! Den var tiltrængt, og vi håber det er lykkedes at skabe noget der er både overskueligt og inspirerende, og at børnesygdommene kan holdes til et minimum 🤞

Herunder har vi samlet de sider som erfaringen viser at de fleste af jer er på udkig efter... Læg mærke til at du kan 'bladre sidelæns' i rækkerne ved at bruge de små pile (på computer) eller stryge med fingeren (på telefoner og tablets). Når du har fundet det du leder efter trykker på blot på billedet.

Åbningstider finder du på de enkelte museers egen underside... eller lige her:

Du kan også bruge menuen (ikonet med de tre vandrette streger) øverst på siden. Der er desværre problemer med søgefunktionen i øjeblikket, men vi arbejder på sagen. Søgefunktionen finder du via ikonet med luppen øverst på siden.

Der er dele af siden der først rulles ud i løbet af august og september, så hvis det du leder efter slet ikke findes, så er det måske stadig undervejs. Ris, ros og kommentarer kan sendes til museerne@vejle.dk.

 

 

Besøg Fjorden­hus

Oplev Olafur Eliassons enorme bygningskunstværk Fjordenhus sammen med Vejle Kunstmuseums guider eller på egen hånd.

Læs mere

Nyhedsbrev

Ca. tre gange om måneden udsender vi et kort nyhedsoverblik med aktuelle udstillinger, arrangementer og artikler. Der er som oftest både noget om arkæologi, kunst og historie.

Læs mere