vm-loop
læs højtvm-speaker

Vinter­ferie på Vejle­museerne

Ses vi i uge 7?

Både Kulturmuseet og Vejle Kunstmuseum har åbent hele vinterferien - også mandag 😊

På kunstmuseet kan I bygge med Plus-Plus'er og se masser fantastisk rød kunst, når vores nye store særudstilling RØD åbner tirsdag d 14/2. Ferieaktiviteterne kører hver dag fra tirsdag d. 14 til søndag d. 19. februar.

På Kulturmuseet kan I se ægte skeletter, og selv grave efter knogler og gå på skattejagt med metaldetektor. Et møde med de døde kører fra mandag d 13. til søndag d. 19. februar.

Onsdag holder vævelauget åbent værksted på Randbøldalmuseet.

Der er som altid GRATIS ADGANG, og aktiviteterne er naturligvis også ganske gratis 😊

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum

Kultur­museet i Vejle

Kulturmuseet fortæller danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går.

Besøg Kulturmuseet

Vingsted jern­alder

Vingsted jernalder er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Her kan du deltage i aktiviteter, der tager udgangspunkt i, hvordan livet var for jernaldermenneskene.

Læs mere

Randbøldal­museet

Randbøldalmuseet byder på spændende og udfordrende oplevelser for hele familien. Her kan børn og voksne opleve historien om gamle dages produktion af papir og klæder.

Besøg Randbøldalmuseet