vm-loop
læs højtvm-speaker DA / EN

Du kan trygt besøge Vejle Kunstmuseum, Kulturmuseet og vores andre besøgssteder. På denne side finder du aktuel information om hvordan smittesituationen har indflydelse på dit museumsbesøg eller deltagelse i arrangementer.

(opdateret 2/12-20)

En række nye forholdsregler er trådt i kraft, for at vi sammen kan stoppe smitten.

Det betyder, at du skal bære mundbind eller visir, når du besøger vores museer.

Hvis du ikke har dit eget mundbind/visir med, kan du få et i museumsbutikken.

Vis hensyn og hold god afstand til de andre gæster. Skilte fortæller, hvor mange personer der er plads til i de enkelte rum på museerne.

Brug håndsprit, før du går ind på museet, og før og efter du rører ved touchskærme o.lign.

Det skærpede forsamlingsloft får indflydelse på nogle af vores planlagte arrangementer:

Hvis du har tilmeldt dig et arrangement, som det skærpede forsamlingsloft får indflydelse på, får du en mail med yderligere information.

Købte billetter til aflyste arrangementer refunderes automatisk til det kort, der blev brugt ved betaling.

• Det tager normalt under en uge for banker og billetudbyder, at gennemføre refunderingen.
  • Hvis du har betalt med Mastercard, kan det dog tage op til en måned.
  • Er det mere end 6 måneder siden du købte billetterne, har vi ikke længere adgang til dine betalingsoplysninger, pga. GDPR. I så fald skal du kontakte os på tlf 7681 3100, så vi kan refundere købet manuelt.

Denne side opdateres løbende med yderligere information.

Mit liv under corona

Vejlemuseerne og Vejle Stadsarkiv samler ind til fremtiden.

Send os din historie