vm-loop
læs højtvm-speaker DA / EN

Vores indendørs museer desværre igen lukkede.

(opdateret 19/1-20)

På denne side finder du aktuel information om hvordan smittesituationen har indflydelse på dit museumsbesøg eller deltagelse i arrangementer.

Kulturmuseet og Vejle Kunstmuseum er lukket for besøg, som følge af de skærpede smitteforanstaltninger i hele landet.

Indtil vi ses igen i den fysiske verden, må I have en god jul og et godt nytår. Pas godt på hinanden! ❤️

Husk, I altid kan besøge vores udendørs oplevelser på egen hånd 🙂

Indtil vi får andet at vide, går vi ud fra at nedenstående retningslinjer stadig vil være gældende, når vi åbner igen:

😷 Du skal bære mundbind eller visir, når du besøger vores museer. Hvis du ikke har dit eget mundbind/visir med, kan du få et i museumsbutikken.

👪⬅️➡️👪 Vis hensyn og hold god afstand til de andre gæster. Skilte fortæller, hvor mange personer der er plads til i de enkelte rum på museerne.

🧼👏 Brug håndsprit eller vask hænder, før du går ind på museet, og før og efter du rører ved touchskærme o.lign.

Det skærpede forsamlingsloft har indflydelse på nogle af vores planlagte arrangementer:

• Koncerter, foredrag og lignende arrangementer med siddepladser kan afholdes som planlagt.
  • Omvisninger på Vejle Kunstmuseum afholdes i et lokale med siddepladser, efterfulgt af besøg i selve udstillingen på egen hånd. De to planlagte omvisninger 29/12-20 aflyses desværre, da museet er lukket året ud.
  • Guidede ture i Fjordenhus må desværre aflyses, foreløbig indtil 1. marts.

Hvis du har tilmeldt dig et arrangement, som det skærpede forsamlingsloft får indflydelse på, får du en mail med yderligere information.

Købte billetter til aflyste arrangementer refunderes automatisk til det kort, der blev brugt ved betaling.

• Det tager normalt under en uge for banker og billetudbyder, at gennemføre refunderingen.
  • Hvis du har betalt med Mastercard, kan det dog tage op til en måned.
  • Er det mere end 6 måneder siden du købte billetterne, har vi ikke længere adgang til dine betalingsoplysninger, pga. GDPR. I så fald skal du kontakte os på tlf 7681 3100, så vi kan refundere købet manuelt.

Denne side opdateres løbende med yderligere information.

Mit liv under corona

Vejlemuseerne og Vejle Stadsarkiv samler ind til fremtiden.

Send os din historie