vm-loop
læs højtvm-speaker DA / EN

Vi glæder os til at byde jer indenfor igen, til trygge og spændende oplevelser!

(opdateret 14/6-21)

På denne side finder du aktuel information om hvordan smittesituationen har indflydelse på dit museumsbesøg eller deltagelse i arrangementer.

Kulturmuseet, Vejle Kunstmuseum og Randbøldalmuseet er genåbnet. Der er altid gratis adgang til museerne.

Pas godt på hinanden når vi ses igen i den fysiske verden! ❤️

Husk, I altid kan besøge vores udendørs oplevelser på egen hånd 🙂 Bemærk dog at de indendørs udstillinger ved Egtvedpigens grav, Ravningbroen og Vejle Vindmølle ikke er genåbnet endnu. Dette skyldes, at vi ikke har mulighed for at tjekke coronapas på de ubemandede besøgssteder. Vi er i dialog med myndighederne om, hvornår disse udstillinger kan genåbne også.

Museet i det fri

Inspiration og forundring til hjernen og hjertet... og frisk luft til lungerne!

Kom med ud i den friske luft

Husk disse retningslinjer, når du besøger vores museer:

✔️ Voksne gæster skal vise 'coronapas' ved indgangen.

Dvs. enten have en negativ test som højst er 72 timer gammel, have påbegyndt vaccine (gyldigt fra 14 dage efter første stik) eller have været smittet tidligere. Børn og unge under 15 år skal ikke vise corona-pas.

👪⬅️➡️👪 Vis hensyn og hold god afstand til de andre gæster.

Skilte fortæller, hvor mange personer der er plads til i de enkelte rum på museerne.

🧼👏 Brug håndsprit eller vask hænder

Både før du går ind på museet, og før og efter du rører ved touchskærme o.lign.

Det er ikke længere påbudt at bære mundbind når du besøger museerne.

Det skærpede forsamlingsloft har indflydelse på nogle af vores planlagte arrangementer:

Hvis du har tilmeldt dig et arrangement, som det skærpede forsamlingsloft får indflydelse på, får du en mail med yderligere information.

Købte billetter til aflyste arrangementer refunderes automatisk til det kort, der blev brugt ved betaling.

• Det tager normalt under en uge for banker og billetudbyder, at gennemføre refunderingen.
  • Hvis du har betalt med Mastercard, kan det dog tage op til en mĂĄned.
  • Er det mere end 6 mĂĄneder siden du købte billetterne, har vi ikke længere adgang til dine betalingsoplysninger, pga. GDPR. I sĂĄ fald skal du kontakte os pĂĄ tlf 7681 3100, sĂĄ vi kan refundere købet manuelt.

Denne side opdateres løbende med yderligere information.