vm-loop
læs højtvm-speaker DA / EN

Vi glæder os til at byde jer indenfor til trygge og spændende oplevelser!

(opdateret 29/11-21)

På denne side finder du aktuel information om hvordan smittesituationen har indflydelse på dit museumsbesøg eller deltagelse i arrangementer.

Husk disse retningslinjer, når du besøger vores museer:

📱🛂 Vis dit corona-pas ved indgangen

Gæster over 15 år skal vise gyldigt coronapas (Vaccination, test eller immunitet). Vi opfordrer til at bruge coronapas-appen. Husk at gyldighedsperioden af negativ test er forkortet: 72 timer for PCR, 48 timer for kviktest.

👪⬅️➡️👪 Vis hensyn og hold god afstand til de andre gæster.

Skilte fortæller, hvor mange personer der er plads til i de enkelte rum på museerne.

🧼👏 Brug håndsprit eller vask hænder

Både før du går ind på museet, og før og efter du rører ved touchskærme o.lign.

Museer er ikke omfattet af kravet om brug af mundbind. Det er derfor frivilligt om du bærer mundbind under dit besøg. Dog skal der bæres mundbind i museumsbutikken på Kulturmuseet, da denne er omfattet af reglerne for butikker.

Kulturmuseet og Vejle Kunstmuseum er åbne som normalt. Der er altid gratis adgang til museerne.

Pas godt på hinanden når vi ses i den fysiske verden! ❤️

Husk, I altid kan besøge vores udendørs oplevelser på egen hånd 🙂

Bemærk at de ubemandede indendørs udstillinger ved Egtvedpigens grav og Vejle Vindmølle er som altid sæsonlukkede om vinteren.

Museet i det fri

Inspiration og forundring til hjernen og hjertet... og frisk luft til lungerne!

Kom med ud i den friske luft

Denne side opdateres løbende med yderligere information.