vm-loop
Alkymistens laboratorium
Hvad gemmer en alkymist i sine skuffer? Hvilke planter kan bruges som medicin? Hvad er farvepigmenter lavet af? Alt det og meget mere kan børn, unge og andre nysgerrige finde svar på i Alkymistens Laboratorium på Vejle Kunstmuseum.
Guld & Kaos
Særudstilling om jernalderens guldofringer på Kulturmuseet Spinderihallerne. Se Hjarnøskatten, og mærk det kaos, der ramte verden, da solen forsvandt!
Jeg Kan - Kan Du?
Til trods for at nogle af os rammes af fysiske og psykiske handicap, der lammer vores evne til at bevæge os og handle frit, så er der nogle mennesker, der med en helt særlig viljestyrke og modstandsdygtighed kan – ikke bare overvinde – men også mestre deres udfordringer så fabelagtigt, at de slår de ikke-handicappede af banen.
Fund fra Rådhustorvet i Vejle
Rådhustorvet i Vejle er ved at blive renoveret. De spændende fund fra udgravningerne vises igen til januar på Kulturmuseet Spinderihallerne.
Lars Ravn - fra Spættevej til Xiamen
To udstillinger i Vejle spejler kunstneren - den unge Lars og den modne Ravn.
Albert Bertelsen 1921 - 2019
Hele Vejles maler - og Danmarks ældste aktive kunstmaler - Albert Bertelsen (17. November 1921- 11. December 2019) har glædet generationer med smukke, morsomme, rammende og betagende billeder. Lige til det sidste var Danmarks ældste kunstner aktiv og en legende, der har sat sit tydelige aftryk på Vejle Kunstmuseums samling.
Permanente udstillinger på Vejle Kunstmuseum
Permanente udstillinger på Kulturmuseet Spinderihallerne