vm-loop
Fra pest til kolera
Coronavirus optager os alle og sætter dybe spor i kulturen og samfundet – og det har tidligere epidemier også gjort. I vores digitale udstilling ser vi på, hvordan tidligere epidemier har påvirket os.
Navigeringer
Rembrandt møder fire danske samtidskunstnere, i en kunstnerisk samtale om at finde vej i en uoverskuelig verden, i Vejle Kunstmuseums nye store særudstilling.
Datakraft
Værktøj eller legetøj? - Vi fortæller computerens historie i Kulturmuseet Spinderihallernes næste store særudstilling!


Her kan du møde Vejles første computer, og få fortællingen om den iværksætterånd, den bragte med sig. Du får også fortællingen om, hvordan computeren tidligt udviklede sig fra kun at være et arbejdsredskab til i lige så høj grad at blive brugt i fritiden.
Albert Bertelsen 1921 - 2019
Hele Vejles maler Albert Bertelsen (17. november 1921 - 10. december 2019) har glædet generationer med smukke, morsomme, rammende og betagende billeder. Lige til det sidste var Danmarks ældste kunstner aktiv og en legende, der har sat sit tydelige aftryk på Vejle Kunstmuseums samling.
Lisbeth Ellinor - Kvindeøjne på Japan
På sine Japan-rejser i 2016 og 2018 har billedkunstner Lisbeth Ellinor besøgt Tokyo, Kyoto, Hiroshima, Miyajima og Osaka. I udstillingen på Vejle Kunstmuseum kan du se frem til en flersporet fortælling om kvinderne og deres hverdag i det japanske samfund, set gennem en dansk billedkunstners øjne.
Uhrhøj-skatten
En enorm skat på ca 2.750 sølvmønter og 8 guldmønter fra middelalderen har igen set dagens lys efter at have ligget i jorden i en skov lige uden for Vejle i ca. 600 år.
Permanente udstillinger på Vejle Kunstmuseum
Permanente udstillinger på Kulturmuseet Spinderihallerne