vm-loop
læs højtvm-speaker

Større grupper kan købe alle billetterne til en af de udbudte ture. Der er plads til max. 25 personer pr. omvisning. Det er også muligt at booke en sær-omvisning til din virksomhed eller gruppe. Læs mere herunder.

Vi tilbyder særlige gruppe-rundvisninger. En sær-omvisning koster 5000 kr og giver mere fleksibilitet end de almindelige rundvisninger. Med en sær-omvisning får du mulighed for selv at bestemme tidspunktet, der kan være plads til flere end 25 deltagere og der er mulighed for at få rundvisningen på engelsk. Desuden kan selve indholdet tilpasses jeres gruppe og  ud over underetagen og udstillingen i kælderen er der mulighed for også at komme op i kantinen på 1. sal hvis det ønskede tidspunkt er OK med Fjordenhus og vi kan skaffe en guide.

Tak for din forespørgsel

Din forespørgsel er sendt videre til en medarbejder på VejleMuseerne. Bemærk at der kan gå 2-5 hverdage, før du hører fra os, da sær-omvisninger skal aftales både med Fjordenhus og med vores guider.

Forespørgsel: Særlig gruppeomvisning i Fjordenhus

Hvilken dato vil I gerne komme?
Vi vil gerne vide hvilken dato I gerne vil komme
Max 25 pr. gruppe

Formularen kan først indsendes, når du har sat kryds ved 'Acceptér' ovenfor.

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

Besøg Fjorden­hus

Fjordenhus er tegnet af den dansk-islandske kunstner Olafur Eliasson og arkitekt Sebastian Behmann med Studio Olafur Eliasson i Berlin.

læs mere