vm-loop
læs højtvm-speaker

Det er muligt at booke en privat omvisning i Fjordenhus til din virksomhed eller gruppe. Læs mere her.

Vi tilbyder særlige gruppe-rundvisninger. Med en sær-omvisning får du mulighed for selv at bestemme tidspunktet, hvis det ønskede tidspunkt er OK med Fjordenhus og vi kan skaffe en guide. Når du sender en forespørgsel, går vi i gang med at finde en guide, og når vi har fundet en, så får du en bekræftelse tilsendt. Hvis din forespørgsel ligger langt ude i fremtiden, kan der gå længere tid, før du modtager en bekræftelse, da guiderne som regel kun tager rundvisninger ca. 3 mdr. frem.

Der er plads til max. 30 personer på rundvisningen (vi anbefaler normalt 25) og den indeholder den åbne stueetage og udstillingen i kælderen.

Turene varer ca. 60 minutter og starter ved landgangsbroen over til Fjordenhus. Der er afsat en time og 15 minutter i kalenderen, så guiden har mulighed for lige at trække vejret mellem to rundvisninger.

Husk at videregive følgende information til din gruppe:

Bemærk

  • De guidede ture er desværre ikke egnede for gangbesværede og kørestolsbrugere, idet adgangen til kælderen foregår via trapper.
  • Der er ingen offentlige toiletter i Fjordenhus. Der henvises til kommunens offentlige toiletter andre steder på havnen.
  • Husk fornuftig påklædning, da det kan være koldt og blæsende på havnen.

Besøg Fjorden­hus

Oplev Olafur Eliassons enorme bygningskunstværk Fjordenhus sammen med Vejle Kunstmuseums guider eller på egen hånd.

Læs mere