vm-loop
læs højtvm-speaker

Tak for hjælpen! Nå du svarer på spørgeskemaet hjælper du både os, og alle andre museer i Danmark, til skabe bedre oplevelser.

Hvilket museum har du besøgt?

Har du besøgt et af vores andre steder?

Fx Randbøldalmuseet, Vingsted jernalder, Tørskind grusgrav, Egtvedpigens grav eller Ravningbroen?

Det er kun de to store museer inde i Vejle by - Kulturmuseet og Vejle kunstmuseum - der er en del af Den nationale brugerundersøgelse.

Vi vil selvfølgelig meget gerne høre jeres feedback om de andre steder også - send endelig en mail til museerne@vejle.dk med ris, ros og kommentarer. Tak! 😀

Vi har modtaget din tilmelding til Vejlemuseernes nyhedsbrev

Du kan altid framelde dig igen via det link der er i bunden af alle nyhedsbrevene, eller ved at kontakte os på museerne@vejle.dk.

Få Vejlemuseernes nyhedsbrev

prøv igen...

👇 Husk at trykke 'TILMELD'

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

Den nationale brugerundersøgelse

Slots- og Kulturstyrelsen står bag Den nationale brugerundersøgelse i samarbejde med næsten alle danske museer. Rambøll står for den tekniske og sikkerhedsmæssige del af undersøgelsen.

Undersøgelsen har til formål at give et billede af, hvem der bruger museet, og hvordan du som bruger oplever at besøge os. Dine input om, hvad der fungerer godt og hvad der kan forbedres, bruger vi til at gøre oplevelsen endnu bedre fremover.

Sådan besvarer du spørgeskemaet

Du bevæger dig frem og tilbage i spørgeskemaet ved at klikke på knapperne nederst på siden. Vi ønsker at høre din oplevelse af museet. Forhold dig meget gerne til alle udsagn og brug kun svarmuligheden "Ved ikke / ikke relevant", hvis du slet ikke kan vurdere et udsagn.

Der findes ikke forkerte svar, og ingen input er for små til at kunne bruges.

Dine svar behandles fortroligt

Rambøll garanterer, at din besvarelse behandles fortroligt.

Hvis du oplyser en e-mailadresse eller et telefonnummer for at modtage spørgeskemaet, slettes disse oplysninger efter din besvarelse. Vejlemuseerne får ikke adgang til disse oplysninger.

Eventuelle kommentarer i selve spørgeskemaet bliver derimod videregivet til os, som du skriver dem, også hvis du deler kontaktoplysninger eller anden personlig information her.