vm-loop
læs højtvm-speaker

'Det røde palæ' er et gammelt primitivt, men hyggeligt, træhus med brændeovn. Det ligger lige uden for Randbøldalmuseet med god plads omkring græsplænen og lige ved vandeksperimenterne.

Alle er dagligt velkomne til at benytte Det røde palæ, også kaldet madpakkehuset, men du kan også reservere det til dit planlagte arrangement.

Det røde palæ er et gammelt primitivt, men hyggeligt, træhus med brændeovn. Det ligger lige uden for museet med god plads omkring græsplænen og lige ved vandeksperimenterne.

Kan kun lejes i Randbøldalmuseets åbningstid.

Pris:
350kr for en halv dag og 500kr for en hel dag.
Der er siddepladser til ca. 20-25 personer.
Du booker ved at kontakte os på tel. 76 81 31 00 (Hverdage kl 8.30-12) eller henvende dig til personalet på museet.

Randbøldal­museet

Randbøldalmuseet er et rigtigt familiemuseum, hvor børn og voksne kan lære om gamle dages produktion af papir og klæder. I de udendørs vandeksperimenter kan alle boltre sig i timevis og afprøve vandets kræfter.