vm-loop
læs højtvm-speaker

Vores festsal har plads til 80 personer og lejes ud til private - mest i weekender. Møllestuen kan ikke lejes alene i weekenderne, men kan TIL-lejes ved leje af festsalen.

Festsalen lejes for et døgn ad gangen. Fra kl 7 til kl 7. Tilleje af halve døgn er muligt til forberedelse inden, eller oprydning efter, selve arrangementet. Det er også muligt, at TIL-leje Møllestuen til 1000 kr pr døgn, hvis man ønsker et ekstra lokale til f.eks. velkomstdrinks el. lign.

Der findes service til ca. 100 og et fuldt udstyret industrikøkken med to gaskomfurer og el-ovne. Der er et stort og et mindre køleskab, en fryser og en industriopvaskemaskine. Klude og viskestykker forefindes, men lysestager, vaser og kaffefiltre skal man selv medbringe.

Vi har køjerum på 1. sal i Hovedbygningen, som kan lejes i forbindelse med arrangementer i Festsalen. Der er 30 sovepladser fordelt på 5 rum med hhv. 2, 6, 6, 8 og 8 sovepladser. Man skal selv medbringe al sengetøj og -linned, da der kun er madrasser i køjerne. Man kan ikke leje overnatning direkte gennem VejleMuseerne, men henvende sig til dem, der afholder arrangementet. Ønsker man at tilbyde overnatning, skal rummene reserveres ved booking af festsalen.

Arealerne omkring Vingsted Mølle er offentligt tilgængelige. I haven findes shelters, bålpladser, borde og bænke til fri afbenyttelse, og der må fiskes i Vejle Å på den strækning, som hører til Vingsted Mølle.

Vi har lavet en lille folder med mere information om leje af lokaler, som kan læses her: Leje af festsalen og andre lokaler

Priser for udlejning 2021

Leje af festsalen 1/1 døgn – 2500 kr.
Til-leje af festsalen pr. ½ døgn – 1000 kr.
Til-leje af Møllestuen ved leje af festsalen pr. døgn – 1000 kr.

Desuden er det muligt at leje lokale i hovedbygningen i hverdagene:

Leje af Møllestuen inkl. brug af køkken 1/1 dag –1500 kr.
Leje af Møllestuen inkl. brug af køkken ½ dag – 1000 kr.

Overnatning i køjerum (eget sengetøj og -linned medbringes) – 100 kr. pr. person pr. nat. Minimum 500 kr

Vil du leje Festsalen?

Hvis du ønsker at leje Festsalen og til-leje andre lokaler, så udfyld formularen nedenfor og vi vender tilbage med besked om det er muligt.

Alle weekender i maj 2022 og maj 2023 ER desværre allerede optaget.

Praktisk info og kalendere - Festsalen på Vingsted Mølle

Tak

Vi har modtaget din forespørgsel og kontakter dig indenfor et par dage.

vh Laila, VejleMuseerne

Forespørgsel - Festsalen mm på Vingsted Mølle

Hvilken slags arrangement ønsker du at afholde?
Køjerummene på 1. sal i hovedbygningen kan kun lejes i forbindelse med Festsalen hvis de ikke er i brug til et andet arrangement.

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}