vm-loop
læs højtvm-speaker

Vores festsal har plads til 80 personer og lejes ud til private - mest i weekender. Møllestuen kan ikke lejes alene i weekenderne, men kan TIL-lejes ved leje af festsalen.

Festsalen lejes for et døgn ad gangen. Fra kl 8 til kl 8. Tilleje af halve dage er muligt til forberedelse inden, eller oprydning efter, selve arrangementet. Det er også muligt, at TIL-leje Møllestuen, hvis man ønsker et ekstra lokale til f.eks. velkomstdrinks el. lign.

Der findes service til ca. 100 og et fuldt udstyret industrikøkken med to gaskomfurer og el-ovne. Der er et stort og et mindre køleskab, en fryser og en industriopvaskemaskine. Klude og viskestykker forefindes, men lysestager, vaser og kaffefiltre skal man selv medbringe.

Vi har køjerum på 1. sal i Hovedbygningen, som kan lejes i forbindelse med arrangementer i Festsalen. Der er 30 sovepladser fordelt på 5 rum med hhv. 2, 6, 6, 8 og 8 sovepladser. Man skal selv medbringe al sengetøj og -linned, da der kun er madrasser i køjerne. Man kan ikke leje overnatning direkte gennem VejleMuseerne, men henvende sig til dem, der afholder arrangementet. Ønsker man at tilbyde overnatning, skal rummene reserveres ved booking af festsalen.

Arealerne omkring Vingsted Mølle er offentligt tilgængelige. I haven findes bålpladser, borde og bænke til fri afbenyttelse, og der må fiskes i Vejle Å på den strækning, som hører til Vingsted Mølle. De shelters, der ligger ved åen i haven kan reserveres på Udeliv Vejle 

Der kan tidligst laves aftale om leje af lokaler 24 måneder før.

Priser for udlejning 2024

Leje af festsalen 1/1 døgn – 2800 kr.
Til-leje af festsalen formiddag/eftermiddag – 1150 kr.
Til-leje af Møllestuen ved leje af festsalen pr. døgn – 1150 kr.
Overnatning i køjerum (eget sengetøj og -linned medbringes) – 130 kr. pr. person pr. nat. Minimum 600 kr.

Desuden er det muligt at leje mødelokaler i hovedbygningen i hverdagene. De kan ikke lejes via denne formular. Send en e-mail til museerne@vejle.dk
Leje af Møllestuen inkl. brug af køkken 1/1 dag –1750 kr.
Leje af Møllestuen inkl. brug af køkken ½ dag – 1250 kr.

Vi har lavet en lille folder med mere information om leje af lokaler, som kan læses her: Leje af festsalen og andre lokaler

Vil du leje Festsalen?

Hvis du ønsker at leje Festsalen og til-leje andre lokaler, så lav din forespørgsel nedenfor.

BEMÆRK - der er KUN lørdage, der vises som ledige i kalenderen, så hvis du ønsker at leje fredag eller søndag (eller ugedage) så skriv det i bemærkninger og vi undersøger det og vender tilbage til dig.