vm-loop
læs højtvm-speaker

Er du vild med at brodere? Så vær med i det store broderiprojekt ”Broderi og grænser”.

Alle interesserede inviteres til fire workshops i efteråret:

  • 26/8 og 9/9 kl 19-22 på Give-egnens Museum
  • 26/9 og 3/10 kl 11-15 på Vejle Kunstmuseum

Du kan også deltage i projektet hjemmefra.

Følg med i begivenhederne i Facebook-gruppen 'Broderi og grænser'.

Det kræver ingen særlige forudsætninger for at deltage, blot en interesse og lyst til at brodere. Børn fra 10 år kan deltage sammen med en voksen. Prisen er 75 kr. for de 4 workshops. (50 kr. for medlemmer af Grænseforeningen)

Tilmelding sker ved henvendelse til Kirsten Rykind-Eriksen på mail: rykind@bbsyd.dk eller telefon: 4026 5489.

I 2020 kunne vi fejre 100 året for Sønderjylland sammenslutning med Danmark. I perioden op til Genforeningen blomstrede kvindernes særlige nationale broderistil. Denne vil vi gerne sætte fokus på i de 4 workshops, hvor deltagerne med vejledning af tekstildesigner Jane Ingerslev selv broderer under temaet; ”Grænser og nationalidentitet før, nu og i fremtiden”. Stykkerne syes sammen til en flot dug der udstilles på museerne.

Grænseforeningen Vejle Vesteregn, Give Egnens Museum og Vejlemuseerne står bag arrangementerne, i anledning af den udskudte fejring af 100-året for Genforeningen.

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum