vm-loop
læs højtvm-speaker

Du kan komme helt tæt på fortidens døde i efterårsferien.

Se ægte skeletter fra Rådhustorvet og Kirkegade i Vejle, og hør den spændende historie om byens middelalder.

Hvad kan skeletterne fortælle os? Du bliver klogere på død, sygdomme og gravskik gennem tiden, set med arkæologiske øjne.

Arrangementet afholdes lige ved siden af museets store gravekasse, hvor børn kan lege arkæolog selv.

Meget mere efterårsferie!

Der er også Absolute 90’s med masser af musik, spil og populærkultur fra 1990erne hele efterårsferien på Kulturmuseet. Husk der også er Retro Game Days i hele Spinderihallerne torsdag og fredag!

Tirsdag og onsdag er der Efterårsdage i jernalderen i Vingsted, hvor Jernalderfolket byder velkommen til to hyggelige dage med aktiviteter for hele familien.

Kultur­museet i Vejle

Kulturmuseet fortæller danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går.

Besøg Kulturmuseet