vm-loop
læs højtvm-speaker

Lad dine børn udforske kunstudstillingerne gennem en spændende og lærerig børneomvisning på Vejle Kunstmuseum.

Vi er glade for at kunne invitere jer til en spændende og kreativ omvisning i vores kunstudstilling, hvor I får mulighed for at udforske kunsten på en ny måde!

Vi har planlagt to sjove og lærerige forløb, der både vil inspirere og udfordre jeres børns fantasi. Hvert forløb afholdes to gange i løbet af uge 30. Tilmeld dit barn til den dag du ønsker.

Se mig – jeg ser dig!

Tirsdag og torsdag d. 23. og 25. juli, kl. 11.00 - 12.30

Her får I chancen for at dykke ned i de fascinerende historier bag nogle af vores mest imponerende portrætter. I vil lære om teknikker og kunstnerens tanker bag værkerne.
I vil også få lov til at prøve kræfter med at tegne hinanden i udstillingen. Efter omvisningen får I muligheden for at skabe jeres eget selvportræt i en kreativ workshop. Her bruger vi maling, blyanter og spejle til at udforske, hvordan I ser jer selv og udtryk jeres personlighed gennem kunst.

Abstrakt kunst

Onsdag og fredag d. 24. og 26. juli, kl. 11.00 - 12.30

Dyk ned i den spændende verden af abstrakt kunst, hvor vi vil udforske værker som 'Påtrængende Væsner' og 'Siddende Kvinde'. Vi vil lege med farver og stemninger og se, hvordan farver kan ændre vores opfattelse af kunstværkerne. I får også muligheden for at skabe jeres egne geometriske billeder ved at klippe og arrangere farvede former på papir. Lad jer inspirere af Vilhelm Lundstrøms værker og skab noget helt unikt!

Pris: 50 kr. pr. barn
Alder: 8-13 år
Tilmelding er nødvendig på forhånd, da der er et begrænset antal pladser.

Sommer­ferie for krea­tive børn

Sjove workshops i sommerferien

Mere info og tilmelding

Vejle Kunst­museum

Brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum