vm-loop
læs højtvm-speaker

Som frivillig i Jernaldermiljøet i Vingsted har du mulighed for at deltage i mange forskellige opgaver og sjove, spændende aktiviteter.

Kunne du tænke dig, at blive frivillig?

Som frivillig i Vingsted Jernalder har du mulighed for at, deltage i mange forskellige opgaver og sjove arrangementer.

Vi tilbyder fantastiske værkstedsfaciliteter, fællesskab, identitet og et hyggeligt sted at mødes. Du vælger selv, hvor meget og hvor ofte du vil være med.

De frivillige er med til at lave eller vedligeholde Jernaldermiljøets bygninger og rekvisitter som f.eks. tøj, økser, keramikkar og borde. Vi udlever en fælles interesse for gamle håndværksteknikker og materialer, møder ligesindede og får mulighed for at, leve som jernaldermennesker.

Har dette vakt til interesse, så kom til åbent hus på Vingsted Mølle – en del af Vingsted Jernalder - og oplev åbne værksteder med fortællinger om det frivillige arbejde.

Alle er velkomne unge som gamle, par, singler og familier med børn.

Medbring jeres madpakke og nyd en dejlig dag på Vingsted Mølle, vi har kaffe på kanden. Bemærk; arrangementet foregår på Vingsted Mølle, ikke i jernalderen.

 

Frivillig i Vingsted

Som frivillig bidrager du til udvikling af aktiviteterne på Vingsted Historiske Værksted og Vingsted jernalder og får mulighed for at udleve dine interesser for historiske håndværk og livet i jernalderen.

Læs mere
Frivillige i Vingsted
Frivillige i Vingsted

Vingsted jern­alder

Vingsted jernalder er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Her kan du deltage i aktiviteter, der tager udgangspunkt i, hvordan livet var for jernaldermenneskene.

Læs mere