vm-loop
læs højtvm-speaker

En helt særlig musikoplevelse - lige midt i RØD!

Sangeren og sangskriveren Bisse har udmærket sig som en af de mest markante kunstneriske profiler på den danske musikscene.

Forsiden på hans seneste udspil prydes af et råt, kødeligt hjerte og det er kærlighedens helt store følelsesregister, der kortlægges med musikken.

Derfor har det også været uomgængeligt, at Bisse selvfølgelig måtte inviteres ind i det inderste hjerterum på Vejle Kunstmuseums nye, følelsesfyldte særudstilling RØD.

Lørdag d. 15. april har du muligheden for at opleve en helt særlig koncert med Bisse, hvor hans sangunivers omfavnes af udstillingens røde kunstværker.

Koncerten starter kl 20.00.

For dem som har lyst til lidt ekstra RØDT, giver museumsinspektør Peter Ole Pedersen en kort introduktion til udstillingen kl. 19.00.

Kig forbi til en følelsesladet og mindeværdig koncert på museet!

RØD

Rød er vredens farve. Rød er kærlighedens farve. Rød er glæde, usikkerhed, samhørighed og dedikation. Rød er følelsernes farve!

Mere om udstillingen

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum