vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Gå på opdagelser i farvernes forunderlige verden, og få en forsmag på det nye oplevelsesunivers SANSEVÆRK, der snart åbner.

I efterårsferien åbner vores helt nye sanseinstallation Farveskygger. Her bruger I hele kroppen, til at opleve lys og farver!

I kan også bygge jeres helt egen tredimensionelle udgaver af Asger Jorns maleri 'Påtrængende væsner...'.

Her er tid og plads til at tegne og lege, og forundres af farvernes verden!

Lidt til de voksne: Onsdag i ferien er der desuden omvisning i den nye udstilling af Cathrine Raben Davidsen. Læs mere og køb billet her:

Meget mere efterårsferie!

Der er Absolute 90’s med masser af musik, spil og populærkultur fra 1990erne hele efterårsferien på Kulturmuseet. Husk der også er Retro Game Days i hele Spinderihallerne torsdag og fredag!

Hele ferien er der også Et møde med de døde på Kulturmuseet, hvor I kan se ægte skeletter fra Rådhustorvet og Kirkegade i Vejle.

Tirsdag og onsdag er der Efterårsdage i jernalderen i Vingsted, hvor Jernalderfolket byder velkommen til to hyggelige dage med aktiviteter for hele familien.

Efterårs­ferie

Alle arrangementer

Sanse­værk

"Det er ikke nok bare at kigge..."

Åbner 29/10 2022

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum