vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Kom til åbningen af særudstillingen Home Sweet Home

Den – for de fleste mennesker – mest velkendte og trygge base i livet er hjemmet.

Eller er det?

Ni kunstnere fra det sønderjyske har fortolket hjemlighed og hjemløshed og alt derimellem. Udstillingen byder på nye vinkler på et kendt begreb, der kan skabe debat om livskvalitet og fællesskab.

Som et benspænd, har nogle kunstnere mødt borgerne i deres eget hjem og på den baggrund skabt deres værker. Andre har skabt værker, hvor publikum aktivt kan deltage ved at tage fotos eller ringe op til en mobiltelefon, og dermed få en anderledes kunstoplevelse.

Vi lover en eftermiddag med underfundig og overraskende kunst, hjemme på kunstmuseet og ude i det offentlige rum. Vi byder på et glas vin og nye tanker at tage hjem på.

De ni deltagende kunstnere er:
Bente Sonne, Marianne Munkholm Schneider, Annette Hornskov, Lars Waldemar, Lisbeth Ellinor, Helle Koch, Iris Fridriksdottir, Kate Skjerning og Karen Mohrdieck.

Alle er velkomne til ferniseringen!

Home Sweet Home

Den – for de fleste mennesker - mest velkendte og trygge base i livet er hjemmet. Eller er det?

Mere om udstillingen

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle Kunstmuseum