vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

To dage med vand, kunst, musik, mad og meget mere!

Vejle Fjordfestival (tidligere Vild med Vand) er to sjove dage for venner og familie ved Vejle Fjordby og Lystbådehavn.

Fjordfestivalen byder på alt fra koncert med Onkel Reje til Upcomers Designmarked og VM i Tarteletter...

Ud over de flydende kunstværker, der hele sommeren har udsmykket den indre fjord og dermed danner bagtæppe for løjerne på Lystbådehavnen,  står VejleMuseerne bag to arrangementer om søndagen:

Søndag d. 25/8 fra kl 11: Floating Art for kreative børn

Vejle Kunstmuseum inviterer børn til at klippe og folde deres egne science fiction inspirerede figurer, der spejler havbundens dyr.

Du kan på workshoppen lade dig inspirere af forskellige billeder af de skønneste og mærkeligste havdyr fuld af farver. Suzanne Junckerman, der tryller med alverdens ideer i papir, står for workshoppen og hjælper med både at få ideer, klippe og lave origami.

Du kan tage dit papirværk med dig hjem, eller du kan udstille dit værk ved at hænge det op med klemmer på tørresnore på standen.

Søndag d. 25/8 fra kl 11.30: Fortællinger om Floating Art og Hafniaskibet

Kl. 11.30: Mads Ravn, forskningschef på VejleMuseerne, fortæller om fundet af Hafniaskibet, der sank i Vejles å-havn omkring år 1600, og først i 1980 kom op til overfladen, da det blev fundet i forbindelse med byggeri på nordsiden af Vejle Å, lige der hvor Dæmningen bliver til Sønderbrogade.

Kl. 12.30: Pernille Rom Bruun, der var kurator på Floating Art i 2017 og 2018 fortæller om arbejdet med at udstille kunst i fjorden.

De to talks afholdes i Fjordenhus, og er en del af 'Fjordliv', arrangeret af Vejle Stadsarkiv, Vejle Bibliotekerne og VejleMuseerne.

Floating Art 2019 - Cry Me a River

23.06.19 - 01.09.19

læs mere