vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Få inspiration til forvandlinger i det nye år, når Vejle Kunstmuseums inspektør Trine Grøne introducerer baggrunden for udstillingen.

Efter juletravlhed, familiesamvær og gyldne stunder er det tid til andre oplevelser.

Tag gode venner i hånden og kom på rejse i Alkymistens Laboratorium. De gamle alkymister fordybede sig i kemiske eksperimenter, kunst og videnskab. Nogle forsøgte at forvandle bly til det pureste guld. Særudstillingen Alkymistens Laboratorium, skabt af kunstner Cecilia Westerberg, tematiserer alkymistens arbejdsproces fra samling i wunderkammeret, urtekendskab i herbariet, eksperimenter i farvelaboratoriet og skyggeteater i transformationsrummet. Det er en udstilling, der appellerer til alle sanser og byder på aktivitet og engagement.

Vi kommer ind på historisk alkymi, men også på, hvordan Cecilia Westerbergs er et eksempel på alkymi som tema og idé i samtidskunsten i dag.

Omvisningen er for voksne. 
Prisen er inkl. en kop kaffe. Kage kan tilkøbes.

Alky­mistens Labora­torium

12.10.19 - 21.01.20

Læs mere

Andre arrange­menter

Se alle

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Læs mere