vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Kom med på Vejles alternative byvandring, der fører dig til koncerter på usædvanlige locations, kunstoverraskelser samt lækker mad og drikke - to go. Christian Hjelm er dette års hovednavn, og alt er inkluderet i billetten.

’Locum’ betyder ’sted’ på latin, selvom det kan give helt andre associationer. Og det er helt bevidst. For i løbet af en hel aften vil du opleve nogle af de skjulte perler, som Vejle ellers gemmer væk. 

Du kan vælge to ens ture:
Aftenen starter ved Vejles gamle, ikoniske vindmølle, hvor der er fællessang med forstander fra Engelsholm, Jakob Bonderup.
Herefter går turen til en fredet badmintonhal fra 30’erne, hvor du kan nyde tonerne fra tre upcoming bands, LALUNE, CESIE og Mathias Winther

Oplevelsen slutter på byens allerstørste lokum – nemlig Vejles spildevandsanlæg. Den ikoniske bygning er tegnet af kunstner og arkitekt Ingvar Cronhammar og danner de perfekte rammer for koncerten med dette års hovednavn Christian Hjelm.

Efterfølgende er der mulighed for at følges videre til ”efterhygge” i Værket.

Billetten inkluderer alle koncerter, en let to-go madpakke samt drikkevarer (lækre øl, kaffe og vand).

Læs mere om locumskoncerterne. 

En ander­ledes by­vandring

En række af Vejle Kommunes kulturinstitutioner arrangerer en aften fyldt med fællesskab og intimkoncerter i Vejles skjulte perler. Arrangementet kalder vi Locumskoncerter. Her kan du blive lidt klogere på de perler, som du måske ikke anede eksisterede.

Læs mere