vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Den eksklusive omvisning i Vejle Kunstmuseums nye, store særudstilling 'Alberts tredje øje', dagen før åbning, er udsolgt.

Snigpremieren blev udsolgt i forsalg på lidt over et døgn. Det er ikke muligt at møde op på dagen og købe billet. 

Vær blandt de allerførste, der oplever Vejle Kunstmuseums store Albert Bertelsen udstilling.

Museumsinspektør Trine Grøne viser rundt og fortæller om udstillingens tilblivelse og Albert Bertelsens kunstneriske virke.

Der serveres et godt glas bobler og en lækker snack-anretning.

Der kan kun bestilles 4 billetter pr. person.

 

Albert Bertelsens underfundige tegninger og stærke malerier har sat sit præg på kunsten - og på mange menneskers oplevelse af kunst - i Vejle. Det er ganske unikt, at en kunstner opnåede så stor lokal opbakning fra så mange private borgere og kunstsamlere.

Vejle Kunstmuseum har landets største samling af Albert Bertelsens værker. Ud over disse viser udstillingen værker, udlånt af private og lokale samlere. Netop betydningen af de lokale relationer og de mange samleres personlige forhold til Alberts kunst fylder i udstillingen.

Alberts tredje øje

Vejle Kunstmuseums store Albert Bertelsen-udstilling genåbner desværre ikke, men kan opleves digitalt og interaktivt.

Læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Læs mere