vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Krypto-kunst, NFTer og digital blockchain teknologi – hvad handler postyret egentlig om?

Foråret har vist at både digitale kunstværker og simple filer kan sælges for svimlende beløb. Via avanceret teknologi åbnes for køb og salg af ellers kopierbare digitale filer. Kombineret med internettets urskov af kreative udtryksformer og online kulturfænomener, varsler det nye tider. Nogen synes det tegner lyst og hylder mangfoldigheden og teknologiens potentialer – andre ser bekymret på og forstår ingenting.

Hvad er op og ned – og hvad vil ske, når støvet har lagt sig? Måske varsler det en ny æra for kreative kunstnere og digitale købmænd – og oplevet mer-værdi og sikkerhed for brugerne?
Følg med og hør tre skarpe hoveder debattere, så vi alle bliver klogere.

Thomas Bjørnsten (1976) er Phd og Adjunkt i digital markedskommunikation ved Aarhus Universitet.

Ida Kvetny er en tværfaglig kunstner. Gennem virtual reality fusionerer Kvetny det digitale med sine værker i maling og ler og skaber således en multimodal visuel verden.

Jon Møller Andersen, Arkitektskolen Aarhus og selvstændig iværksætter. Ejer af JBA jonbirkedalandersen.com og stifter af BLOCKTRACK.

Igen kyndigt moderet af Christiane Vejlø.

10 tirsdage

Vi afholder 10 Art Tech Tuesdays om året, den 1. tirsdag i måneden kl. 15 – 16.30. Arrangementerne livestreames gratis.

Til hvert arrangement inviterer vi en ekspertperson med en helt særlig vinkel på e-art, som kan åbne vores øjne for nye muligheder, nye udfordringer og nye perspektiver. Det handler om at skabe en dialog, der bevæger sig i krydsfeltet mellem erhverv, kultur og etik og i samspillet mellem disse.

Christiane Vejlø er fast facilitator på alle 10 arrangementer, som sørger for at styre debatten efterfølgende. Hun er en af de førende digitale trendanalytikere, radiovært og foredragsholder med ekspertise i teknologi og den digitale fremtid.

Med Art Tech Tuesday ønsker vi at fremme en bevægelse, som er åben, nysgerrig og spørgende. Hvor det ikke handler om at finde løsning og svar, men om at gøre verden større.

Art Tech Tuesday er udviklet i et samarbejde mellem AI Innovation House, Vejle Kommune, Vejle Bibliotekerne, Vejle Musikteater og Vejlemuseerne.

Du kan følge Art Tech Tuesday på Facebook og LinkedIn.