vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Foredraget er desværre aflyst.

Alle tilmeldte har fået direkte besked på mail.

Helle Vandkilde, Aarhus Universitet fortæller om bronzealderens mobilitet og fjerne forbindelser set fra Norden.

Efter foredraget vil der være en rundvisning i særudstillingen 'Pigen fra Egtved', og i pausen er det også muligt at besøge museet.

Foredragsrækken arrangeres i samarbejde mellem Vejlemuseerne og Egtvedpigens Venner. Det er gratis at deltage i foredragene, der er støttet af Region Syds Kulturpulje.
Nogle foredrag afholdes i Roberthus i Egtved mens andre afholdes i Spinderihallerne i Vejle.

Foredragene bliver også streamet og kan ses online.

Andre arrange­menter

Alle arrangementer

Pigen fra Egtved

I år er det præcis 100 år siden, Egtvedpigen blev fundet en iskold vinterdag i februar, i resterne af en stor bronzealdergravhøj på Egtved Holt. Vi fejrer jubilæumsåret med en stor, ny særudstilling på Kulturmuseet og masser af aktiviteter i Egtved.

Besøg udstillingen

Kultur­museet i Vejle

Kulturmuseet fortæller danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går.

Besøg kulturmuseet

Der skal lyde en stor tak til Aage og Johanne Louis-Hansens Fond og Region Syddanmarks Kulturpulje for økonomisk støtte til jubilæumsåret.

Tak til Louis-Hansen Fonden og Region Syddanmark