vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Nyd et øjeblik, hvor smukke, rene stemmer og fortryllende arkitektur forenes.

Som en del af en kombineret koncerttur og øveweekend har Fredensborg Slotskirkes Pigekor under ledelse af Cille Buch fået lov til at give en “spontan” minikoncert i Olafur Eliassons fantastiske bygningsværk og Kirk Kapitals nybyggede hovedkvarter, Fjordenhus. Det er intet mindre end en fantastisk akustisk mulighed.

Publikum kan glæde sig til smukke danske sange, klassikere og nyere kendt musik udført á cappella. Pigekoret er kendetegnet ved den flerstemmige sang, forstærket af diskret koreografi og spændende koropstillinger, som udnytter koncertrummenes akustik og arkitektur.

Repertoiret besluttes på dagen. Vejr og akustik fortæller os, hvad de forhåbentlig mange tilskuere får lov at høre, men mon ikke, at koret synger Marinus Brørups populære ”Nu er jord og himmel stille” ofg/eller “Norwegian Sunset” af Bent Fabricius-Bjerre med et enkelt arrangement. Det kunne også blive TV2’s ”Fald min engel” og Michael Falchs ”Nær” i spændende korarrangementer af hhv. Phillip Faber og Sofia Melchior Eide.

På ganske få år er “Englestemmerne fra Slottet” blevet ét af Danmarks dygtigste Pigekor – så kig forbi og nyd et øjeblik, hvor smukke, rene stemmer og fortryllende arkitektur forenes.

Vi glæder os – meget !

Læs mere om Fredensborg Slotskirkes Pigekor her.

Besøg Fjorden­hus

Oplev Olafur Eliassons enorme bygningskunstværk Fjordenhus sammen med Vejle Kunstmuseums guider eller på egen hånd.

Besøg Fjordenhus

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle kunstmuseum