vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Kom til en uhyggelig nat på kunstmuseet med horror og gys og deltag i et ægte live-rollespil med zombier og vampyrer, i samarbejde med rollespillerne fra Vitar.

Arrangementet gennemføres desværre ikke grundet for få tilmeldinger.

Horrornat er arrangeret af Vitar Horsens Rollespilslaug, der inviterer alle 13+ til et run med en et spændende plot: Zombier og vampyrer kæmper om den hellige sten, retten til liv mod retten til frihed i en verden fyldt med uhyggelige figurer fra folkeeventyr og overtroiske fortællinger.

Som deltager bliver du udfordret på alle dine sanser sanser, når Vitar Rollespilslaug kridter banen op for gys, der taler til krop og hjerne.

Du kan tilmelde dig som zombie eller vampyr, mød blot op i neutralt tøj og bliv sminket af vores professionelle special effects makeup artist.

I løbet af aftenen bliver der serveret sandwich og drikkevarer til de tørstige vampyrer, og vi tager små pauser undervejs inden det igen gør løs ude i mørket.

Partners 7 kunst­nere + 7 forenin­ger

12.04.19 - 15.09.19

Læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

Læs mere