vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Kom og lav krusedullekunst med hele familien!

Jacinta fra Ramasjang står klar med en kunst-workshop for hele familien, hvor kroppen og fantasien sættes i spil.

Vi bruger kroppen til at lave en kæmpe automattegning på gulvet, og med tegnekridt i alle regnbuens farver, giver vi stregerne liv. Kan man lave en kæmpe krusedulle med kroppen? Kan man finde fugle og fabeldyr i de gakkede strege?

Det store fællesværk bliver efterfølgende udstillet i foyeren på Vejle Kunstmuseum.

Cobra-kunstnerne i særudstillingen Kunst for Kød skabte kunst på et bagtæppe skøre idéer, kreative eksperimenter og troen på, at alle mennesker er kreative. Kunstneren Asger Jorn var en ener, han eksperimenterede hele tiden med nye måder at lave billeder på og brugte blandt andet automattegning, kruseduller og lys i sin kunst. Så tag din far, mor, søster eller mormor under armen og deltag i denne workshop på tværs af generationer.

Jacinta Madsen er kunstner og børnebogsforfatter og kendt fra DR’s børnekanal Ramasjang. Hun har lavet børneprogrammer og inviteret børn ind i Jorns kreative univers med afsæt i bogen 100 Jorn eksperimenter, udgivet af Museum Jorn.

Jacinta er på Vejle kunstmuseum to dage i efterårsferien:

Efterårs­ferie

Alle arrangementer

Kunst for Kød

En af Danmarkshistoriens vigtigste kunstsamlere var slagtermester. Max Wørzner skabte en enestående samling, og blev nær ven med de unge kunstnere, der senere dannede CoBrA...

Besøg Kunst for kød

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle kunstmuseum
Tak til