vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Livet går sin gang, og i jernalderen er tiden helt sin egen. Kig med når vi stiller om til Jernaldermiljøet i Vingsted og sender live.

Er du nysgerrig på, hvordan tingene i jernalderen foregår? Så er det hos Jernaldermiljøet i Vingsted, du finder svarerne. Hver uge fortæller om livet i landsbyen for 2.000 år siden.

Der sker noget nyt hver uge. Oftest kigger vi lige til nogle af dyrene, inden vi tager en tur til offermosen, besøger en af landsbyens håndværkere, eller lignende.

Det bliver hyggeligt og lærerigt, og vi gør det i et stille og roligt tempo, hvor alle kan følge med.

Vi sender live hver tirsdag kl. 9.00, men du kan naturligvis se videoerne, lige når det passer dig.

Hvis du kigger med live kan du stille spørgsmål undervejs.

Vi sender live ca. 20-25 min. hver gang. Følg gerne vores Facebookside, så får du en notifikation, hver gang vores liveudsendelse starter. 

Vi håber, at I har lyst til at kigge med! 

Tak for dit spørgsmål!

Vi vil forsøge at svare på det i næste udsendelse. Du kan se med live om tirsdagen fra kl 9.00 eller når det passer dig, på fb.com/jernalderen

Hvad vil du gerne vide om jernalderen?

Det kan være noget helt specifikt, et mere overordnet emne du er nysgerrig på, eller måske et bestemt sted i landsbyen du gerne vil høre mere om...

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

Se seneste udsendelse her:

Se alle vores udsendelser her. Linket åbner i ny fane på Facebook.

Jernalder­miljøet i Vingsted

Jernaldermiljøet i Vingsted er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Her kan du deltage i aktiviteter, der tager udgangspunkt i, hvordan livet var for jernaldermenneskene.

Læs mere

Guide til jernalder­miljøet i Vingsted

Læs mere om livet i jernalderen og de forskellige rekonstruerede huse her.

Læs mere