vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Udstillingen åbner, men vi kan desværre ikke holde ferniseringen som planlagt.

Ny dato for festlig markering af udstillingen i januar offentliggøres snarest. Alle tilmeldte får direkte besked pr mail.

---

Vær med til at markere åbningen af Grafisk værksted Vejle's helt nye udstilling på Vejle Kunstmuseum.

Grafisk Værksted Vejle er gået i dialog med Vejle Kunstmuseums samling. Kunstnerne har ladet sig inspirere af grafik, maleri og skulptur fra kunstmuseets samling, som de nu forvandler til nye grafiske værker.

Parafraser er et fælles udstillingsprojekt, hvor 17 kunstnere fra Grafisk Værksted Vejle bidrager med nye perspektiver på Vejle Kunstmuseums samling. Kunstnerne har undersøgt og eksperimenteret med personligt udvalgte værker fra kunstmuseets udstillinger spænder tidsmæssigt fra 1628 til 2019. Grafisk Værksted Vejles nye versioner, parafraserne, er nye grafiske tryk, som også optræder i form af installation og kunstbøger.

Alle er velkomne til åbning af Grafisk Værksted Vejles udstilling Parafraser på Vejle Kunstmuseum fredag 10. december kl 16. Her bydes på et festligt glas, og kunstnerne er til stede.

Tilmelding er nødvendig af hensyn til den aktuelle smittesituation.

Andre arrange­menter

Alle arrangementer

Parafraser - Grafisk værksted Vejle

10.12.21 - 18.04.22

Besøg udstillingen

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Besøg Vejle kunstmuseum