vm-loop
læs højtvm-speaker

Fore­drag om Egtved­pigen

Syv spændende foredrag om Egtvedpigen og bronzealderen. Kom fysisk, eller se med på livestreamen hjemmefra!

Tirsdag d. 12/10: Pigen fra Egtved 1921 - 2021

I dette dobbelt-foredrag fortæller to af Vejlemuseernes inspektører om de første 100 års forskning i Egtvedpigen, og om køn, identitet og mobilitet på Egtvedpigens tid.

Du behøver ikke billet eller tilmelding for at se livestreamen. Hent en gratis billet til det fysiske foredrag her.

Efterårets længeventede gratis foredragsrække om Egtvedpigen og bronzealderen er i fuld gang!

Mere info om de kommende foredrag her:

Både fysisk og digitalt

Alle foredragene vil kunne ses live via denne side og Vejlemuseernes Youtube-kanal, og efterfølgende præcis når du har tid!

Du behøver ikke billet for at se livestreams.

Første foredrag blev grundet en teknisk vaskelighed streamet på Vejle Musikteaters hjemmeside. Det vil hurtigst muligt blive gjort tilgængeligt på vores egen Youtube-kanal, hvor de efterfølgende foredrag bliver streamet.

Pigen fra Egtved

I år er det præcis 100 år siden, Egtvedpigen blev fundet en iskold vinterdag i februar, i resterne af en stor bronzealdergravhøj på Egtved Holt. Vi fejrer jubilæumsåret med en stor, ny særudstilling på Kulturmuseet og masser af aktiviteter i Egtved.

Besøg Pigen fra Egtved