vm-loop
læs højtvm-speaker

Vær med til at kortlægge Vejles natteliv i perioden 1990-2010

Tak for dit bidrag!

Vi håber snart vi kan komme ud og drikke en bajer sammen igen 🍻

Det er en kæmpe hjælp, hvis du vil opfordre dine venner fra dengang til også at sende historier ind! Fx ved at dele link til vejlemuseerne.dk/natteliv i Facebook-grupper for din gamle gymnasieklasse osv...

Smid os en mail på museerne@vejle.dk, hvis du har spørgsmål eller andet...

Natteliv i Vejle 1990-2010

Hvorfor kom du der? Hvem var klientellet? Hvilken musik blev der spillet? Hvad drak i? Hvordan så der ud? Hvilke farver var der? Hvordan var stemningen? Var der røgmaskine, spejle og discokugle? Hvordan var siddefaciliteterne (lædersofa eller barstole)? Var der dansegulv og hvor stort var det?
Et ølglas, der på mystisk vis kom med hjem, dine gamle Buffalo-sko, fotos fra forfesten taget med engangskamera, eller noget helt andet...
Hvis du ikke har uploadet fotos, så vælg blot 'Nej tak'.

👇 Vigtigt: Husk at trykke 'INDSEND'

The form contains errors

  • {{validation.errorMessage}}

Det med småt:

Dele af de indsendte fortællinger kan blive brugt i museets formidling på hjemmeside, sociale medier og i fremtidige udstilinger, men kun på måder hvor navne og alle andre personhenførbare oplysninger er fjernet.

Hvis du har en ting, der kan være med til at fortælle historien, så husk at vedhæfte et foto og skrive din mail-adresse i formularen. Det er ikke sikkert, at vi får brug for din ting i vores samling, men vi vil gerne have buddet, når situationen forhåbentlig snart er normaliseret.

Natte­liv i Vejle 1990 - 2010

Husker du 90’ernes og 00’ernes byture?

Mere om projektet