vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Lørdag d. 26. september åbner 'Alberts tredje øje' på Vejle Kunstmuseum.

Hvis du ikke allerede har booket billet, må du vente en dag ekstra med at opleve den nye særudstilling om Vejles største maler. Alle billetter til åbningsdagen blev revet væk på få dage.

FAQ: Hvornår kan jeg se udstillingen?

Åbningsdag og snigpremiere

Der er komplet udsolgt til både snigpremieren om aftenen fredag d. 25/9 og hele åbningsdagen lørdag d. 26/9. Det er ikke muligt at se udstillingen på åbningsdagen, medmindre du har bestilt plads.

Søndag d. 27/9 og fremefter

Fra søndag d. 27/9 er tilmelding ikke længere nødvendig, men vi gør opmærksom på, at der i perioder med mange gæster kan opstå ventetid for at sikre god afstand i særudstillingen.

Skulle denne situation opstå, kan man vælge at se Vejle Kunstmuseums spændende permanente udstillinger først, eller drikke en kop kaffe i museets café, mens man venter.

Omvisninger

Oplev Albert Bertelsen-udstillingen på Vejle Kunstmuseum sammen med museets guide, der viser rundt og fortæller dybdegående om udstillingens tilblivelse og Albert Bertelsens kunstneriske virke. Pris: 50 kr. Se datoer og køb billet her.

Gratis adgang

Husk, der altid er gratis adgang til udstillingerne på Vejle Kunstmuseum. Museet har åbent tirsdag-søndag kl. 11-17.

Når Alberts tredje øje åbner lørdag d. 26. september, vil der være korte introduktioner til udstillingen hver time fra kl. 11-15.

Bemærk, at der på åbningsdagen kun er adgang til særudstillingen, hvis du har billet.

Fra søndag d. 27. september er tilmelding ikke nødvendig, men vær opmærksom på, at der i perioder med mange gæster kan opstå ventetid, for at sikre god afstand. 

Program

Museets inspektører byder velkommen og introducerer til udstillingen.

Museet byder på et lille glas, der kan nydes, mens du oplever udstillingen.

Husk, at være klar når jeres tid starter.

Albert Bertelsens underfundige tegninger og stærke malerier har sat sit præg på kunsten - og på mange menneskers oplevelse af kunst - i Vejle. Det er ganske unikt, at en kunstner opnåede så stor lokal opbakning fra så mange private borgere og kunstsamlere.

Vejle Kunstmuseum har landets største samling af Albert Bertelsens værker. Ud over disse viser udstillingen værker, udlånt af private og lokale samlere. Netop betydningen af de lokale relationer og de mange samleres personlige forhold til Alberts kunst fylder i udstillingen.

Alberts tredje øje

Vejle Kunstmuseums store Albert Bertelsen-udstilling genåbner desværre ikke, men kan opleves digitalt og interaktivt.

Læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende! Hiv familien op af sofaen, eller tag en god ven under armen, og brug et par inspirerende timer på Vejle Kunstmuseum.

Læs mere