vm-loop
læs højtvm-speaker

Sæsonen åbnes med en helt ny og spændende udstilling på Randbøldalmuseet. Kom med til åbningen, og se udstillingen, der går bag om stedets begivenhedsrige og betydningsfulde historie.

I en ny, permanent udstilling på Randbøldalmuseet kan du opleve fortællingen bag papir- og klædefabrikken og hele den industrielle produktion i Randbøldal fra 1732 til 1983. 

Hør, hvordan et ubeboet bondeland på kanten af heden blev til Jyllands første industrilandsby, hvordan Randbøldal gik fra papirfabrik til klædefabrik i 1846, og hvem der havde størst indflydelse på udviklingen. 

 

Dagens program:  

  • Velkomst ved museumsinspektør Rasmus Skovgaard Jakobsen
  • Åbning ved formand for kulturudvalget Dan Arnløv Jørgensen og Geert F. H. de Lichtenberg 
  • Kaffe og kage 

 

For de yngste familiemedlemmer er det muligt at besøge vandeksperimenterne og farvelægge tegninger i den nyåbnede udstilling.  

Kig også indenfor i Randbøldals væve- og papirværksteder, hvor der bydes på masser af inspiration, læring og mulighed for at prøve de gamle håndværk for alle aldre 

Randbøldal­museet

Randbøldalmuseet byder på spændende og udfordrende oplevelser for hele familien. Her kan børn og voksne lære om gamle dages produktion af papir og klæder.

læs mere