vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Museumsinspektør Charlotta Lindblom vil fortælle om arbejdet med Vejlemuseernes kommende store udstilling MAGT OG GULD, der bl.a. fortæller historien om Harald Blåtands østlige forbindelser.

Museumsinspektør Charlotta Lindblom vil fortælle om arbejdet med Vejlemuseernes kommende store udstilling, der fortæller historien om Harald Blåtands østlige forbindelser og den tidlige rigsdannelse der skabte fundamentet for Jellingdynastiet.

Det er en stor udstillingssatsning som har været undervejs i mange år og haft mange former.

Men hvordan arbejder man med populærformidling og hvilke tanker og ideer ligger bagved?
Hvordan udvikler man en udstilling fra en god ide til noget der kan realiseres?

Alt dette vil I blive klogere på når museumsinspektør Charlotta Lindblom fortæller om det spændende og mangfoldige arbejde med vikingeudstillingen i en tid, hvor der stilles større og større krav til populærformidlingen på museerne.

Magt og guld - Vikinger i øst

Harald Blåtands østlige forbindelser, og den enorme guldskat fra Vindelev, spiller hovedrollerne i vores store særudstilling.

Besøg udstillingen

Vingsted jern­alder

Vingsted jernalder er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Her kan du deltage i aktiviteter, der tager udgangspunkt i, hvordan livet var for jernaldermenneskene.

Besøg Vingsted Jernalder