vm-loop
læs højtvm-speaker

Forhåndstilmelding til skoleåret 2023-2024 er slut.

Du kan ikke længere forhåndstilmelde til skoleåret 23/24. Hvis du allerede har sendt en forhåndstilmelding, hører du fra os i slutningen af maj 2023.

Procedure for forhåndstilmelding

Når du vil tilmelde en gruppe, foregår det denne måde:

  • Udfyld og indsend forhåndstilmeldingen her på siden når tilmeldingen starter igen i foråret 2023
  • Vi kan have max. 60 elever ad gangen, så skal du afsted med flere klasser, så skal de deles op. Husk at skrive i bemærkninger.
  • Pris pr. elev i skoleåret 23/24: 100 kr. pr. dag uden overnatning/endagsbesøg og 125 kr. pr. dag ved ophold med overnatning. 
  • Derudover kommer udgifter til madvarer, som skolerne selv medbringer.

Når vi har modtaget alle forhåndstilmeldingerne fordeler vi opholdene, så de passer ind i Vingsted Jernalders kalender og vil naturligvis tage så meget hensyn vi kan, til ønsker og bemærkninger. Det er bedst hvis du har mulighed for at vælge mange perioder, da vi har erfaring for, at de fleste helst vil komme i august og juni.

  • Forvent svar fra os senest den 31.05.2023.
  • Vi sender en bindende tilmelding til dig, med den periode du har fået tildelt.
  • Vi sender også besked til de af jer, der af forskellige årsager ikke har fået plads.

Du vælger ikke et specifikt forløb i forbindelse med denne forhåndstilmelding.

Hvert enkelt ophold bliver detailplanlagt ved planlægningsmødet på Vingsted Mølle eller online, som du bliver indkaldt til, når du har sendt den bindende tilmelding retur til os.

Inden planlægningsmødet opfordres du til at læse mere om de forskellige typer jernalderforløb nedenfor.

Forløb

Se alle

Vingsted jern­alder

Vingsted jernalder er et af Danmarks største rekonstruerede jernaldermiljøer, hvor huse, marker, smedje, offersted og husdyr udgør en hel jernalderbosættelse. Her kan du deltage i aktiviteter, der tager udgangspunkt i, hvordan livet var for jernaldermenneskene.

Læs mere

Skole­forløb på Vejle Kunst­museum

På Vejle Kunstmuseum får dine elever kunstoplevelser, som tager udgangspunkt i livet og hverdagen. Vi inviterer til at gå på opdagelse i kunstens verden igennem bl.a. billedsamtaler, sanselige oplevelser, æstetiske læreprocesser, dialog og bevægelse.

Læs mere

Skole­forløb på Kultur­museet

Kulturmuseet i Vejle fortæller danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går. Samlingerne strækker sig fra jernalderen år 500 f.Kr til ca. år 1000, til nyere tids historie fra 1850-tallet og frem til i dag. Vi bruger historien aktivt i skoleforløbene, og har fokus på dialogbaseret undervisning, at eleverne udvikler historisk empati og at de får en forståelse af, hvordan fortiden påvirker nutiden.

Læs mere