vm-loop
læs højtvm-speaker OBS: Arrangementet er afviklet

Kom ind i ringen med Bokseforeningen BK Nørremarken!

Foreningen inviterer børn og unge til prøve sig selv af i bokseringen med foreningens trænere og den mangedobbelte danske mester i boksning Nebil Yimam.

I Bokseforeningen BK Nørremarken oplærer og udklækker de boksere fra spæde til nybegyndere og danmarksmestre. I anledning af udstillingen PARTNERS rykker bokserne ind på kunstmuseet og lærer dig at træne og kæmpe med rigtigt bokseudstyr i museets egen boksering.

For den tidligere danske mester Nebil Yimam, der træner de unge tre gange ugentligt, handler boksning ikke kun om at slå fra sig, men lige så meget om disciplin og koncentration. Lær tips og tricks af bokserne og få sved på panden – måske er boksning noget for dig?

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig... bare mød op!

Arrangementet afholdes som en del af særudstillingen Partners, hvor en række kunstnere har besøgt en række foreninger, og skabt helt nye værker på baggrund af mødet.

I Bokseforeningen BK Nørremarken har kunstner Alex Mørch indsamlet video- lyd- og sensordata fra boksernes kamptræning. I værket 'Kæmpe' kan du se menneske og maskine i forening. Se bokseren på skærm, mens robotten i rummet prøver at bevæge sig synkront.

Foto øverst: Lasse Hyldager

Andre arran­ge­menter

Se alle

Partners 7 kunst­nere + 7 forenin­ger

12.04.19 - 15.09.19

Læs mere

Vejle Kunst­museum

Kunst er inspiration! Det er vitaminer og krydderi til livet. Det er smukt. Sjovt. Spændende. Og ikke mindst udfordrende!

Læs mere